Life

Se încinge scandalul la Survivor All Stars! Înainte de a fi eliminat, Jador a făcut acuzații grave: „Păi noi suntem proști?!”

Jador și-a ieșit din minți la Survivor România All Stars 2024 și a făcut acuzații grave la adresa unui coleg. De la ce a pornit scandalul.
28.02.2024 | 10:21
Se incinge scandalul la Survivor All Stars Inainte de a fi eliminat Jador a facut acuzatii grave Pai noi suntem prosti
Jador, nou scandal la Survivor România All Stars 2024. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador și Jorge continuă scandalul la Survivor România All Stars 2024. Înainte de a fi descalificat din emisiunea filmată în jungla dominicană, cântărețul de manele a spus tot ce avea pe suflet și i-a adus acuzații grave fostului coleg de echipă.

Jador, nou scandal cu Jorge înainte de eliminarea de la Survivor România 2024

După cum a anunțat FANATIK.RO, Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars 2024. Însă, înainte de a părăsi Republica Dominicană, artistul a făcut vâlvă și nu s-a abținut din a-și spune părerile.

ADVERTISEMENT

Recent, el și Jorge au avut un scandal de proporții. Jador l-a acuzat pe fostul său coleg de la Faimoși că este fals, iar în episodul ce va fi difuzat miercuri, 28 februarie 2024, tensiunea se amplifică.

După ce Faimoșii pierd jocul pentru imunitate, Jador și-a pierdut răbdarea și a afirmat că Jorge își aranjează accidentările și se lovește exact înainte de probele importante de la Survivor România 2024, pentru a nu fi risca să fie eliminat.

ADVERTISEMENT

Acest aspect l-a înfuriat și fără să mai țină cont de camerele de filmat și de colegi, a relatat că Jorge s-a folosit de o strategie similară și pe vremea în care făcea parte din echipa Faimoșilor.

Jorge s-a accidentat recent

Totul a pornit de la faptul că Jorge s-a accidentat recent. De la oboseala acumulată, el a alunecat în timpul unei probe și s-a lovit la picior, situație similară cu cea din sezonul trecut în care a participat.

ADVERTISEMENT

„Păi noi suntem proști?! Schemele astea le-a făcut și cu noi: ‘Eu trag în jos echipa, eu azi nu joc’. De ce?! Pentru că este joc de imunitate și, dacă pierd Războinicii, îl votează pe Jorge, nu?!

A făcut strategia asta și când era în echipa noastră, ca să nu joace el și ca să câștigăm jocul de imunitate. Schema asta a făcut-o și azi, cu Războinicii”, a spus Jador despre Jorge la Survivor România All Stars 2024, conform cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Însă, dacă este o strategie, Jorge a dat greș. Medicii i-au spus că are nevoie de odihnă, ceea ce ar fi dus și la eliminarea sa. Recent, paparazzii spynews.ro l-au fotografiat în București, în timp ce se plimba alături de familie.

ADVERTISEMENT