Sport

Se mai gândește Vlad Chiricheș la Euro? Când poate juca din nou pentru FCSB: ”S-a operat ieri și a fost un real succes”

Mihai Stoica a anunțat care este starea de sănătate a lui Vlad Chiricheș și când ar putea evolua din nou în tricoul lui FCSB.
25.04.2024 | 22:52
Se mai gandeste Vlad Chiriches la Euro Cand poate juca din nou pentru FCSB Sa operat ieri si a fost un real succes
Care este starea de sănătate a lui Vlad Chiricheș și când ar putea evolua din nou în tricoul lui FCSB. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș s-a accidentat la cot în partida jucată de FCSB pe teren propriu cu Rapid, terminată la egalitate, scor 2-2, și primele investigații au arătat că va sta departe de teren 4-6 săptămâni.

Când poate evolua Vlad Chiricheș din nou pentru FCSB

Chiricheș a bifat doar patru meciuri în 2024 și șansele sale să fie convocat de Edi Iordănescu la Campionatul European din Germania sunt foarte mici.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al FCSB a vorbit despre starea de sănătate a fostului jucător de la Tottenham și Napoli și a afirmat că acesta poate fi apt de joc mai devreme.

”Chiricheș s-a operat ieri. A fost un succes total. În mod normal în 10 zile ar trebui să se antreneze. El ar putea fi apt fizic pentru Euro și pentru ultimele 2 meciuri de la noi. Mâna nu e picior.

ADVERTISEMENT

La început, câteva zile nu se poate antrena, din cauza fluxului sanguin, apoi se poate antrena normal”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Jucătorii lui FCSB, gest de susținere pentru Vlad Chiricheș

În partida jucată de clubul roș-albastru la Sf. Gheorghe împotriva lui Sepsi, jucătorii lui Elias Charalambous s-au bucurat la gol cu tricoul lui Vlad Chiricheș, în semn de susținere pentru veteranul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a declarat că gestul jucătorilor din partida cu formația covăsneană nu a fost ideea sa, așa cum s-a întâmplat atunci când Alexandru Pantea a suferit o accidentare gravă.

”Ideea cu tricoul lui Chiricheș a fost doar a băieților. Pantea avea nevoie și de mai multă încurajare din partea noastră. În cazul lui Pantea, a fost ideea mea”, a mai declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl vrea pentru Liga Campionilor

Chiar dacă a fost urmărit de accidentări de când a semnat cu FCSB în acest sezon, Vlad Chiricheș este dorit la clubul roș-albastru și din stagiunea următoare.

Gigi Becali a anunțat că Vlad Chiricheș va semna un nou contract din vară și va încerca să o ducă pe FCSB în grupele UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,27 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - Farul