Sport

FCSB, dedicație pentru Vlad Chiricheș! Gestul lui Florinel Coman după golul marcat cu Sepsi. Video

FCSB a deschis rapid scorul în meciul cu Sepsi. Florinel Coman a marcat și i-a dedicat golul lui Vlad Chiricheș. Fundașul central s-a accidentat în derby-ul cu Rapid.
24.04.2024 | 22:32
FCSB dedicatie pentru Vlad Chiriches Gestul lui Florinel Coman dupa golul marcat cu Sepsi Video
Florinel Coman i-a dedicat lui Vlad Chiricheș golul din meciul cu Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a început în forță duelul cu Sepsi de la Sf. Gheorghe. Clubul patronat de Gigi Becali are nevoie de victorie, iar un egal sau o înfrângere a Universității Craiova cu CFR Cluj le aduce matematic titlul roș-albaștrilor la finalul etapei a 6-a din play-off-ul SuperLigii.

FCSB, dedicație pentru Vlad Chiricheș la golul marcat cu Sepsi! Cum l-au sărbătorit pe fundaș după accidentare

Mai întâi Octavian Popescu a ratat dintr-o poziție incredibilă. Deși l-a depășit pe Roland Niczuly, Tavi Popescu a fost blocat în ultima clipă de fundașul Denis Ciobotariu. Ulterior, Alex Băluță a lovit bara după ce a fost lăsat singur de Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Ocaziile liderului s-au concretizat în minutul 9. Akos Kecskes a greșit, iar mingea a ajuns în posesia lui Darius Olaru. Căpitanul FCSB-ului l-a lăsat singur pe Florinel Coman. Golgheterul roș-albaștrilor l-a executat pe Roland Niczuly.

Florinel Coman i-a dedicat golul lui Vlad Chiricheș. Fundașul central al FCSB-ului s-a accidentat în derby-ul cu Rapid (2-2), suferind o fractură, după ce a acuzat dureri la cot. Jucătorii echipei lui Elias Charalambous au făcut „tradiționala horă”, cu tricoul lui Chiricheș între ei. Ulterior, Florinel Coman a luat tricoul în dinți pentru fotografii. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman i-a dedicat lui Vlad Chiricheș golul din meciul cu Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.
Florinel Coman i-a dedicat lui Vlad Chiricheș golul din meciul cu Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.

Sepsi, gol cu dedicație pentru Nicolae Păun

Avantajul FCSB-ului a durat doar 13 minute. Alimi l-a lansat excelent pe Roland Varga. „Veteranul” covăsnenilor a scăpat ușor de marcajul lui Valentin Crețu și l-a învins fără emoții pe Ștefan Târnovanu cu un șut pe jos.

Roland Varga i-a dedicat golul lui Nicolae Păun. Mijlocașul covăsnenilor s-a accidentat în derby-ul cu Rapid (1-0), în etapa 4-a din play-off-ul SuperLigii. Nicolae Păun și-a rupt ligamentul încrucișat, dar și ligamentul colateral median.

ADVERTISEMENT

„Deocamdată, am dureri foarte mari, n-am dormit toată noaptea. Doamne ajută să treacă mai repede! Minim 7 luni voi stă departe de gazon, din păcate, asta e viața.

Am avut ruptură de ligament încrucișat și de ligament colateral medial. Mulțumesc doctorilor care au avut grijă de mine. Abia aștept să trec peste dureri, nu mai pot după ultima noapte. [..]

ADVERTISEMENT

N-am ce să zic despre Hromada, n-a vrut nici el, clar, se întâmplă. Mi-a dat și el mesaj că-i pare rău“, spunea Nicolae Păun, despre accidentare, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT