News

Se redeschide circulația rutieră pe Transfăgărăşan. Evenimentul are loc cu două săptămâni mai devreme

Circulația rutieră pe cel mai frumos drum din țară - Transfăgărăşan - se redeschide începând de miercuri, 15 iunie. Anunțul a fost făcut de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
15.06.2022 | 09:07
Se redeschide circulatia rutiera pe Transfagarasan Evenimentul are loc cu doua saptamani mai devreme
Autoritățile anunță redeschiderea circulației pe Transfăgărăşan, pentru toate categoriile de autovehicule. Sursa foto: CNAIR
ADVERTISEMENT

Vești excelente pentru pasionații de călătorii în zona montană din România. De la mijlocul acestei săptămâni, circulația rutieră pe cel mai frumos drum al țării va fi redeschisă.

Autoritățile anunță redeschiderea circulației pe Transfăgărăşan, pentru toate categoriile de autovehicule

Într-un comunicat emis la începutul acestei săptămâni, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că circulaţia rutieră se redeschide pe Transfăgărăşan începând de miercuri, 15 iunie.

ADVERTISEMENT

”Miercuri, 15.06.2022, începând cu ora 8:00, se va deschide circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan (DN 7C), între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), pentru toate categoriile de autovehicule”, se menţionează în comunicatul autorităților.

În mod normal, circulația pe Transfăgărăşan trebuia reluată doar de la data de 1 iulie.

Reprezentanții CNAIR spun că au reuşit, în acest an, printr-un efort susţinut şi cu ajutorul condiţiilor meteo favorabile, să efectueze lucrările necesare pentru curăţarea şi pregătirea drumului cu două săptămâni mai devreme faţă de termenul obişnuit.

ADVERTISEMENT

”CNAIR a reușit în acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, să efectueze lucrările necesare pentru curățarea și pregătirea drumului cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, respectiv 1 iulie”, se mai arată în comunicatul oficial.


Informații suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzipot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/, mai informează autoritățile.

ADVERTISEMENT

La 1 iunie s-a redeschis și un tronson din Transalpina

Veștile bune pentru cei care doreau să circule pe cele mai înalte șosele din România au început să apară încă din debutul lunii. Din 1 iunie, o porțiune importantă de pe Transalpina s-a redeschis circulației.

E vorba de sectorul de drum închis anterior traficului, între Rânca şi Obârşia Lotrului, judeţul Gorj, anunța Poliția Română la finele lunii mai.

ADVERTISEMENT