Sport

Se retrage Cristina Neagu de la naţionala României?! „Există posibilitatea să fac o pauză!”

16.04.2021 | 19:48
Se retrage Cristina Neagu de la nationala Romaniei Exista posibilitatea sa fac o pauza
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu se gândește să facă o pauză de la națională, cel puțin pentru o perioadă, însă într-un moment decisiv pentru România, având în vedere dubla manșă cu Macedonia de Nord, care contează pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Vedeta lui CSM București a fost dezamăgită de ratarea participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a dezvăluit câteva planuri de viitor pe care la are.

ADVERTISEMENT

Manșa tur a duelului cu Macedonia de Nord are loc sâmbătă, 17 aprilie, la sala Dinamo, iar fanii speră să o vadă pe Cristina Neagu reprezentând naționala României și pe care să o conducă spre o nouă calificare la Campionatul Mondial.

Cristina Neagu lasă de înțeles că se poate retrage de la naționala României

Cristina Neagu a făcut mai multe declarații care îi sperie pe fanii României, iar vedeta celor de la CSM București lasă de înțeles că se poate retrage de la națională, cel puțin pentru o perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

„Da, m-am gândit, mai ales după ce am ratat calificarea la Olimpiadă, că poate ar fi bine să fac o pauză. Nu neapărat să mă retrag de la echipa națională, dar că ar fi bine să fac o pauză.

Există această posibilitate, ca în viitorul apropiat să fac o pauză de la echipa națională”, a spus Cristina Neagu, într-un interviu acordat jurnalistului Cătălin Striblea

ADVERTISEMENT

„Echipa națională face parte din mine”

„Echipa asta națională face parte din mine și cel mai frumos sentiment pe care îl pot trăi pe terenul de handbal este atunci când joc la echipa națională”, a mai spus Cristina Neagu.

România este singura națională din handbalul feminin care nu a ratat niciodată în istorie o calificare la Campionatul Mondial de handbal, iar selecționerul Adi Vasile a pregătit un lot compus din cele mai bune jucătoare din acest moment.

ADVERTISEMENT

Totodată, România a obținut patru medalii în istoria participărilor la Campionatul Mondial de Handbal: una de aur (1962), două de argint (1973, 2005) și una de bronz (2015).

ADVERTISEMENT