Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Se retrage Eugen Voicu dacă Dinamo retrogradează!? „Sută la sută!”

Eugen Voicu a dezvăluit ce se va întâmpla în cazul în care Dinamo retrogradează. Omul care conduce destinele roș-albilor nu are niciun dubiu
21.03.2024 | 13:22
Se retrage Eugen Voicu daca Dinamo retrogradeaza Suta la suta
Se retrage Eugen Voicu dacă Dinamo retrogradează!? „Sută la sută!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Eugen Voicu are un plan în cazul în care Dinamo retrogradează. Boss-ul trupei din „Ștefan cel Mare” a dezvăluit în cazul unui scenariu negru, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Ce face Eugen Voicu dacă retrogradează Dinamo. Se retrage?

Dinamo are emoții în play-out. Echipa lui Zeljko Kopic a început cu stângul. A pierdut la scor de neprezentare la Sibiu, scor 0-3, cu Hermannstadt. Ca urmare a acelui eșec, roș-albii sunt pe 14, loc de baraj, cu 15 puncte, la două lungimi de salvarea directă.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu, acționarul majoritar Red&White, societatea care deține controlul la Dinamo, le dă însă vești bune fanilor. Chiar și în cazul unui scenariu sumbru, în care roș-albii s-ar întoarce în Liga 2, echipa nu va rămâne fără financiare.

(n.r. – Veți mai rămâne alături de echipa în Liga 2?) Noi nu suntem veniți aici pentru scurt timp. Noi avem o viziune pe termen mediu și lung. Evident că orice s-ar întâmpla, trebuie să punem umărul să rezolvăm problemele clubului.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Rămâneți la anul dacă ajungeți în Divizia B?) Fără probleme 100%”, a declarat Eugen Voicu, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Discuții secrete cu un fond de investiții puternic din Portugalia!”

Mai mult, la Dinamo sunt așteptați și alți investitori. Detalii de culise despre venirea unui fond de investiții din Portugalia. „Nu vreau să comentez. Întotdeauna trebuie să fii discret până când ai semnat. Cu grupul One subiectul este închis. Nu e o atitudine de respingere, ci de părere de rău.

ADVERTISEMENT

Avem discuţii, nu pot să dau detalii. Dar suntem într-un moment în care stabilitatea financiară este asigurată. Nu avem problemele pe care le-am avut pe parcurs. Am avut multe nopţi nedormite în perioada aceasta. Acum suntem pe un traseu echilibrat. Licenţa va fi rezolvată, există bani. Noi suntem în discuţii cu persoane fizice şi juridice.

Pot să vină şi fonduri de investiţii. Chiar dacă sunt într-o fază incipientă, discuţiile sunt serioase. Nu aş vrea să intru în amănunte. După ce ieşim din insolvenţă, trecem de acest sezon şi rămânem în Liga 1, nu am luat în calcul o altă variantă…

ADVERTISEMENT

Ne dorim să rămânem în Liga 1 şi şansele sunt mari în continuare. O să vedeţi că la anul, poate chiar în toamnă, Dinamo va fi o ţintă pentru anumiţi investitori”, a mai spus Eugen Voicu.

Ce se va intampla daca Dinamo RETROGRADEAZA! ANUNTUL lui Eugen Voicu

ADVERTISEMENT