Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamo, luată la mișto după 0-3 la Hermannstadt. „Zici că era dresură de foci”. Ce a văzut Giani Kiriță la Kopic

Dinamo a fost executată cu 0-3 de Hermannstadt. Giani Kiriţă a criticat prestaţia echipei lui Kopic, care nu a arătat nimic din evoluţiile bune din ultimele etape.
18.03.2024 | 13:42
Dinamo luata la misto dupa 03 la Hermannstadt Zici ca era dresura de foci Ce a vazut Giani Kirita la Kopic
Dinamo, luată la mișto după 0-3 la Hermannstadt. „Zici că era dresură de foci”. Ce a văzut Giani Kiriță la Kopic. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut fără drept de apel meciul cu Hermannstadt, scor 0-3. “Câinii” rămân în zona periculoasă a clasamentului şi dacă Voluntari va câştiga cu UTA Arad, echipa lui Kopic revine pe locurile retrogradabile.

Dinamo, luată la mișto după 0-3 la Hermannstadt: “Revii la setările din fabrică!”

Fostul căpitan al “câinilor”, Giani Kiriţă, a disecat la FANATIK SUPERLIGA eşecul lui Dinamo de la Sibiu, spunând că echipa a fost de nerecunoscut, iar jucătorii au intrat foarte relaxaţi:

ADVERTISEMENT

“Din păcate, asta e realitatea, noi o comentăm. A fost un haos total. Păcat, veneam după nişte meciuri bune. Nu este nimic pierdut, dar au arătat ca o echipă care s-a întâlnit acum pentru prima oară. 

Au arătat că pot să se salveze şi brusc revii la setările din fabrică. Ceva se întâmplă acolo. Ei crezând că au lucrurile astea bune, au crezut că aşa se va întâmpla şi pe mai departe. Eşti în play-out şi trebuie să câştigi dacă ai valoare.

ADVERTISEMENT

Să râdă ăştia de tine. Cred că au intrat relaxaţi. Că merge aşa cum au jucat până acum. Uite că nu merge aşa. Când are merite Kopic i le atribuim, când echipa merge prost… 

“Se aruncau în defensivă acolo zici că era dresură de foci”

Discursul după meci a fost unul… Nu l-am văzut foarte afectat, ca înainte. Ceva s-a întâmplat acolo, cu siguranţă. De ce să te aştepţi să pierzi când eşti pe un drum bun? Nu ai de ce să depui armele şi să te relaxezi.

ADVERTISEMENT

Luptă-te să câştigi play-out-ul. Asta e mentalitatea! Impune-o! Du-te acolo sus. Am arătat ca în turul campionatului. Se aruncau în defensivă acolo zici că era dresură de foci”, a spus Kiriţă la FANATIK SUPERLIGA.

Dinamo rămâne în zona periculoasă!

Dinamo rămâne pe locul 14 în SuperLiga, care asigură prezenţa la baraj. “Câinii” sunt la doar un punct de un loc de retrogradare directă, ocupat în acest moment de FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, Dinamo va primi vizita celor de la Petrolul Ploieşti, pe “Arcul de Triumf”. În cele două meciuri din sezonul regulat a fost 1-1 în tur şi 1-0 în retur pentru “lupi”.

Dinamo, luată la mișto după 0-3 la Hermannstadt. „Zici că era dresură de foci”

ADVERTISEMENT