Life

Se reunește trupa Axxa? Dinu Maxer, discuții intense cu colegii: „Doar pentru asta am lăsat medicina, nu?”

Se reunește trupa Axxa? Dinu Maxer, discuții intense cu colegii de trupă pentru a reveni pe scenă în formula care i-a consacrat.
18.01.2023 | 17:55
Se reuneste trupa Axxa Dinu Maxer discutii intense cu colegii Doar pentru asta am lasat medicina nu
Se reunește trupa Axxa? Dinu Maxer, discuții intense cu colegii de trupă Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer are planuri mari și vrea să readucă pe scenă trupa Axxa. Artistul a precizat că are discuții cu colegii de trupă în acest sens.

Se reunește trupa Axxa? Dinu Maxer, discuții intense

Dinu Maxer are un plan mare pentru 2023, pentru care și muncește intens. Acesta vrea să își convingă colegii din trupa Axxa să revină împreună pe scenă și să refacă trupa.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă dorința este mare, Dinu Maxer spune că lucrurile sunt mai complicate deoarece Mihai Onilă stă departe de țară, în Belgia.

Membrii trupei au un grup de Whatsapp pe care vorbesc despre viitoarele proiecte muzicale, însă până acum nu s-a concretizat nimic.

ADVERTISEMENT

„Eu, ca artist, îmi doresc să revin pe scenă. Doar pentru asta am lăsat medicina, nu?! Încercăm să reunim Axxa, dar e foarte greu pentru că Mihai e în Belgia.

Dar, noi încercăm, ce-i drept. Merge cam greu. Deocamdată există un grup de Whatsapp și se vorbesc chestii interesante. Sunt niște idei foarte bune și dacă o să le și materializăm probabil o să vă placă.”, a declarat Dinu Maxer, pentru Click!.

ADVERTISEMENT

Dinu Maxer are planuri mari. Revine în muzică

Dinu Maxer va reveni oricum pe scenă, fie că trupa Axxa se va reuni sau nu, pentru că a mărturisit că are un proiect internațional în care va fi atât pianist, cât și interpret.

Cântărețul spune că este convins că acest proiect în care este implicat va fi unul de mare succes nu numai pe plan național, ci și pe plan european.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc foarte mult să mă reîntorc pe scenă. Am deja au proiect internațional, unde sunt și interpret și pianist.

Nu pot să dau mai multe detalii, dar sunt convins că acest priect va avea un ecou nu doar în România, dar și în Europa”, a mai spus artistul pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: