Life

Ce regretă Dinu Maxer după 14 ani de căsnicie cu Deea: “Nu mai aveam timp pentru noi”

Dinu Maxer a dezvăluit ce regretă după 14 ani de căsnicie cu Deea. Cei doi au trecut și prin momente grele de-a lungul timpului.
13.09.2022 | 17:51
Ce regreta Dinu Maxer dupa 14 ani de casnicie cu Deea Nu mai aveam timp pentru noi
Ce regretă Dinu Maxer după 14 ani de căsnicie cu Deea. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer a dezvăluit ce regretă după 14 ani de căsnicie cu Deea. Deși acum lucrurile merg bine între ei, nu au lipsit și micile obstacole.

Ce regretă Dinu Maxer după 14 ani de căsnicie cu Deea

Deși au împlinit recent 14 ani de căsnicie, Dinu Maxer recunoaște că niciodată nu i-a adus flori partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT

Artistul recunoaște că venirea copiilor a contribuit la îndepărtarea dintre el și soția lui. Cu timpul, Dinu Maxer a devenit mai romantic cu soția lui, iar acum vede lucrurile altfel.

Cântărețul ar vrea să petreacă o săptămână doar alături de Deea, fără copii, ca să se bucure de timpul petrecut împreună.

ADVERTISEMENT

“Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani.

Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei. Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic.

ADVERTISEMENT

Acum vrem să ne luam o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm!

Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!”, a mai spus Dinu Maxer pentru click.ro.

Dinu Maxer, la un pas să-i fie infidel soției

Fostul iubit al Nicoletei Luciu este căsătorit cu Deea de mai bine de 14 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz, dar din căsnicia lor nu au lipsit momentele mai puțin bune.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Dinu Maxer a recunoscut că a fost la un pas să-și înșele soția la începutul relației. Acesta le mai răspundea altor femei, însă nu a călcat niciodată strâmb în mariajul cu Deea.

La rândul său, Deea Maxer i-a fost mereu fidelă partenerului de viață.

“Am făcut-o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea.

Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul.”, a mai spus Dinu Maxer pentru sursa citată.

În căsnicia celor doi au existat tensiuni inclusiv după venirea pe lume a copiilor. Deși locuiau în aceeași casă, cei doi au ajuns să se comporte ca doi străini.

“Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi!

Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă.”, a mai spus fostul Nicoletei Luciu.

Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, Andreas (11 ani) și Maisa (3 ani). Deea este cea care și-a dorit să mai aibă o fetiță, deși soțul ei nu ar mai fi vrut și al doilea copil.

La finalul lunii august, Dinu și Deea Maxer au sărbătorit aniversarea nunții la malul mării, acolo unde s-au căsătorit în urmă cu 14 ani.

Dinu Maxer a dus-o pe partenera lui la Vama Veche și au petrecut ca pe vremuri.

ADVERTISEMENT
Tags: