Life

Se zguduie Antena 1! Vedeta care ar putea fi ridicată de procurori din cauza drogurilor

O vedetă de la Antena 1 a scăpat porumbelul făcând destăinuiri care i-ar putea aduce serioase probleme cu legea! Situația e gravă!
18.04.2024 | 12:54
Se zguduie Antena 1 Vedeta care ar putea fi ridicata de procurori din cauza drogurilor
O vedetă de la Antena 1 ar putea fi ridicată de poliție din cauza drogurilor. Foto: Antena 1/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

O vedetă de la Antena 1 și-a făcut cu mâna ei! Unul dintre concurenții reality-show-ului Mireasa, prezentat de Simona Gherghe a dezvăluit, fără nicio reținere, că a fost implicat în traficul de droguri!

Vedeta de la Antena 1 care a recunoscut că a făcut bani din droguri, ridicată de polițiști? Situație fără precedent la Mireasa

Este vorba despre Andrei Liviu Negrea, cel care în ediția difuzată miercuri, 17 aprilie 2024, a spus că a făcut bani frumoși și destul de ușor la viața lui din substanțele interzise. Vedeta de la Antena 1 ar putea da declarații în fața polițiștilor și procurorilor. Spunem asta pentru că, potrivit legii, organele de anchetă se pot autosesiza.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele detaliază ce riscă Liviu de la Mireasa în urma confesiunilor șocante pe care le-a făcut în casa din Buftea. N-ar fi deloc de mirare să zdrăngăne cătușele pe la Buftea, date fiind mărturisirile concurentului. Nu se cunosc alte detalii despre cazul său, dacă ar fi dat cu subsemnatul până acum pentru lucrurile cu care se laudă.

Ce spune legea despre fapta dezvăluită de Liviu de la Mireasa

„Potrivit art. 2 din Legea 143/2000, cu modificările și completările ulterioare: “(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani și interzicerea unor drepturi.”

ADVERTISEMENT

Conform mărturisirilor făcute de Andrei Liviu Negrea în editia din 17.04.2024 a emisiunii Mireasa, difuzată de Antena 1, “ÎN URMĂ CU 4-5 ANI” a intermediat tranzacționarea de droguri pe teritoriul României. El a fost legătura între clienți și rețeaua de traficanți”, notează Viperele Vesele pe Instagram.

Concurentul se poate trezi cu mâinile în cătușe în orice moment

Termenul de prescripție a răspunderii penale pentru fapta recunoscută de Liviu în casă este de 8 ani în cazul traficului de droguri de risc. De asemenea, e de 10 ani în cazul traficării drogurilor de mare risc. Așadar, Parchetul se poate sesiza de acum, din ofociu, mai ales pentru identificarea rețelei cu care Andrei Liviu colabora.

ADVERTISEMENT

„De asemenea, fapta mărturisită de Andrei Liviu Negrea poate fi văzută și în lumina art 367 Cod Penal. Articolul se referă, printre altele, la aderarea/sprijinirea unui grup infracțional organizat, pentru care, de asemenea, posibil să nu fi intervenit prescripția răspunderii penale.

Ne menținem încrederea în autoritățile competente ale statului. Avem convingerea că se vor sesiza și vor lua măsuri în acest caz. Având în vedere gravitatea faptelor mărturisite de Andrei Liviu Negrea, simțim zdrăngănit de cătușe la Buftea, Ilfov, în strada Studioului nr 1, platoul 16, Mireasa”, mai scriu Viperele.

ADVERTISEMENT

Fanii show-ului de la Antena 1, oripilați

Momentul în care vedeta din reality-show-ul matrimonial de la Antena 1 își recunoaște munca ilegală săvârșită în urmă cu câțiva ani este public. Videoclipul care-l bagă în mare belea e postat chiar pe pagina de YouTube a emisiunii Mireasa.

Fanii Mireasa au reacționat imediat la declarațiile făcute de Liviu. Unii spun că ar fi fost făcute ca să pară interesant, ca să braveze. Cei mai mulți îl iau în serios și cer de urgență intervenția autorităților!

Redăm câteva din comentariile scrise de internauți, pe YouTube: „Incredibil! Părea un băiat serios. Părea serios, muncitor!; Cred că Liviu exagerează ca să pară interesant de dragul emisiuni! Dacă nu, și e adevărat, ar trebui să se sesizeze Poliția”.

 

ADVERTISEMENT