Life

Sebastian Dobrincu, planuri de viitor cu Ioana Ignat. Ce spune despre contractul prenupțial: “Este o formalitate”

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au planuri de viitor. Fostul concurent de la Survivor 2023 a vorbit despre contractul prenupțial.
27.06.2023 | 15:36
Sebastian Dobrincu planuri de viitor cu Ioana Ignat Ce spune despre contractul prenuptial Este o formalitate
Sebastian Dobrincu, planuri de viitor cu Ioana Ignat. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au planuri de viitor, iar tânărul antreprenor a vorbit despre contractul prenupțial. Cântărețul are o avere de milioane de euro, la nici 25 de ani.

Sebastian Dobrincu, planuri de viitor cu Ioana Ignat. Ce a spus afaceristul despre contractul prenupțial

Fostul concurent de la Survivor România 2023 se poate considera cu adevărat împlinit, la doar 25 de ani. Tânărul este un milionar cu afaceri de succes, iar de ceva timp formează un cuplu cu Ioana Ignat.

ADVERTISEMENT

Cei doi au o relație discretă și se susțin reciproc atunci când vine vorba de carieră. Fanii vor să știe dacă Sebastian Dobrincu și îndrăgita cântăreață se vor căsători, la un moment dat.

Tânărul a dat de înțeles că nu exclude căsătoria cu Ioana Ignat în viitor. Întrebat dacă ar vrea să încheie un contract prenupțial, dat fiind faptul că are o avere impresionantă, cântărețul a spus că nu ar face acest lucru.

ADVERTISEMENT

Deși știe că ar avea mai multă siguranță cu un astfel de contract, Sebastian Dobrincu ar împărți tot ceea ce are cu iubita lui, pe care o vede în viitorul său. În plus, nici nu s-a gândit la această posibilitate.

“Eu cred că lucrurile merg într-o direcție foarte frumoasă. Eu urăsc birocrația, nu suport niciodată. Este o formalitate puțin importantă pentru mine. Mi se pare mai sigur să existe decât să nu existe.

ADVERTISEMENT

Vreau ca femeia de lângă mine să fie de acord să clădim și să împărțim împreună. Sunt dispus să împart tot”, a explicat Sebastian Dobrincu în podcastul Vorba lu’ Jorge.

Ce a spus Sebastian Dobrincu despre relația cu iubita sa

Cu ceva timp în urmă, tânărul antreprenor a vorbit despre relația sa cu Ioana Ignat. Cei doi nu își fac obiective pe termen lung. În schimb, se vor bucura de moment și vor vedea ce se va petrece în relația lor.

ADVERTISEMENT

“Nu avem niciun plan. Trăim de pe o zi pe alta. Suntem tineri, ne permitem. Mai încolo, mai greu să faci planuri de pe o zi pe alta, dar acum merge. Nu avem niciun plan de nimic”, a explicat Sebastian Dobrincu, potrivit spynews.ro.

Sebastian Dobrincu a avut succes încă de la o vârstă fragedă. Tânărul câștigă bani încă din adolescență, iar acum a reușit să-și construiască singur un adevărat imperiu.

ADVERTISEMENT