Life

Sebastian Dobrincu de la Survivor România, dezvăluiri despre relația cu Ioana Ignat: “Important e că o să țină toată viața”

Sebastian Dobrincu, detalii despre relația cu Ioana Ignat. Fostul concurent de la Survivor România 2023, dezvăluiri sincere.
05.04.2023 | 19:45
Sebastian Dobrincu de la Survivor Romania dezvaluiri despre relatia cu Ioana Ignat Important e ca o sa tina toata viata
Sebastian Dobrincu, dezvăluiri despre relația cu Ioana Ignat. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a vorbit despre relația cu Ioana Ignat, cu care este împreună de ceva timp. Lucrurile merg bine între cei doi, iar fostul concurent de la Survivor 2023 este convins că va fi ceva de durată.

Sebastian Dobrincu, dezvăluiri despre relația cu Ioana Ignat

Tânărul milionar nu a început anul foarte bine, având în vedere accidentarea suferită la Survivor România, din cauza căreia a fost nevoit să părăsească show-ul după doar două săptămâni. Cu toate că a trecut prin momente grele, Sebastian Dobrincu are planuri mari, iar în plan sentimental lucrurile merg bine pentru el.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a vorbit și despre accidentarea din Republica Dominicană. Sebastian Dobrincu se simte mai bine acum, dar încă se recuperează. După operație, tânărul a luat-o pe iubita lui și au mers în Dubai, apoi în Los Angeles.

Ioana Ignat i-a fost alătur iubitului ei după accidentarea de care a avut parte la Survivor și l-a îngrijit. Artistei i-a părut rău că partenerul ei s-a întors acasă atât de repede, însă se bucură că l-a revăzut mai repede decât s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a vorbit și despre familie, care este o parte foarte importantă din viața lui. Puțini știu că afaceristul mai are și un frate mijlociu, care nu vrea să fie în lumina reflectoarelor.

De asemenea, cântărețul a vorbit și despre posibilitatea de a face nunta cu Ioana Ignat. Lucrurile merg bine între ei, însă totul se va întâmpla la momentul potrivit. Totodată, Sebastian Dobrincu simte că povestea lor de dragoste nu se va termina niciodată.

ADVERTISEMENT

“Familia e bine, David e plin de energie, a fost ziua lui. Mă bucur că are activitate din ce în ce mai matură. Cadoul lui preferat este prezența mea de ziua lui. Mi-ar plăcea să petrecem mai mult timp împreună dar fiecare cu ocupațiile lui.

Mai am un frate mijlociu, care însă stă departe de ochiul public. El își vede de treaba lui, afacerile lui și mă bucur că i-am reîntalnit când am revenit în țară. Stau momentan în țară, mi s-a luat de călătorii.

ADVERTISEMENT

Însă momentan sunt oriunde cu Ioana, numai împreună să fim. E umbra mea. Avem o relație de mult timp, important e că o să țină toată viața. Legat de un inel, toate la timpul lor”, a declarat fostul Faimos de la Survivor 2023 pentru click.ro.

Cum se simte Sebastian Dobrincu după accidentarea de la Survivor România

Deși accidentarea de la Survivor a fost una destul de gravă, Sebastian Dobrincu spune că nu are regrete. După operație, tânărul încă nu s-a vindecat complet.

“Cu piciorul sunt împăcat, încă șchiopătez, nu o să se repare, sunt niște cartilagii pe care odată ce le-ai rupt, s-au dus. Dar a fost o experiență care a meritat, genul de experiență pe care merită să o trăiești.

Pe patul de moarte ce o să regretăm, decât lucruri pe care nu le-am făcut. Despre asta-i viața, să minimizezi regretele pe patul de moarte. Alea-s regretele reale”, a mai spus afaceristul.

Sebastian Dobrincu se pregătește de noi proiecte în plan profesional. Tânărul va filma pentru un nou sezon Imperiul Leilor, însă nu știe, momentan, când va apărea la Pro TV.

ADVERTISEMENT