Life

Sebastian Țopescu revine la TVR: “Fidelizarea nu se întâmplă de azi pe mâine”

Sebastian Țopescu vorbește despre sezonul doi al emisiunii prezentate de el, și explică de ce revine deși audiența a fost foarte mică.
04.07.2023 | 15:25
Sebastian Topescu revine la TVR Fidelizarea nu se intampla de azi pe maine
Sebastian Țopescu, exclusiv despre sezonul doi al emisiunii lui . Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Sebastian Țopescu revine la TVR cu emisiunea care, în primul sezon, a performat sub așteptări. Chiar daca audiențele din primul sezon al emisiunii ‘Vis sau realitate’ nu au fost deloc cele așteptate, fiul regretatului comentator sportiv Cristian Topescu nu se lasă. A decis ca vrea sa continue cu al doilea sezon al emisiunii.

Sebastian Țopescu revine cu sezpnul doi al emisiunii de la TVR

În exclusivitate pentru FANATIK.RO, Sebastian Țopescu, fiul marelui Cristian Țopescu, dezvăluie cum va arăta noul sezon al emisiunii ‘Vis sau realitate’. Audiențele nu au fost cele așteptate dar tânărul prezentator declară că își dorește că publicul să fie alături de el și să-l urmărească în număr mai mare, odată cu lansarea celui de-al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

“Fidelizarea nu se întâmplă de azi pe mâine”

Sebastian Țopescu nu-și pierde speranța. Emisiunea prezentată și gândită de el, ‘Vis sau realitate’, a realizat un share și un rating mult sub așteptări. Dar fiul lui Cristian Țopescu nu s-a descurajat, vrea să meargă mai departe cu sezonul doi, cu niște modificări. Sebastian Țopescu a înțeles că, pentru a reuși, îți trebuie foarte multă răbdare.

“Recunosc că mă așteptam la o rezonanță mai mare din partea publicului de la TVR. Am observant că nu este atât de ușor să le câștigi încrederea prezentându-le un format complet nou.

ADVERTISEMENT

Am învățat că fidelizarea nu se întâmplă de azi pe mâine. Trebuie răbdare. Mi-aș dori să-mi acorde încrederea lor și a fie alături de mine în noul sezon pe care îl pregătim încă de pe acum” declară, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Sebastian Țopescu.

“Lucrăm la un format mai amplu al aceleași emisiuni”

Fiul cunoscutului comentator sportiv Cristian Țopescu, Sebastian, lucrează în prezent, alături de echipa lui, la un format mai amplu al emisiunii ‘Vis sau realitate’. Chiar dacă nu are certitudinea unor audiențe peste 0, tânărul prezentator nu renunță. Sebastian ne spune ce vom vedea în sezonul următor.

ADVERTISEMENT

“Da, lucrăm la un format mai amplu al aceleași emisiuni, în care vedetele vor fi prezentate în elementul lor. Va exista și o latura socială și multe altele. Invit cititorii dumneavoastră să vizioneze și următorul sezon”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Sebastian Țopescu.

Sebastian Țopescu iubește foarte mult călătoriile. Acesta este motivul pentru care, atunci când vine vremea vacanței, încearcă să nu rateze nici marea, nici muntele.  Fiul lui Cristian Țopescu ne dezvăluie unde va merge, în vacanță, vara aceasta.

ADVERTISEMENT

“La munte, la mare, departe de lume și în mijlocul agitației, un pic peste tot. Vă povestesc după”, declară Sebastian Țopescu în exclusivitate pentru FANATIK.

Sebastian Țopescu este fiul cel mic al lui Cristian Țopescu, regretatul comentator sportiv, și al producătoarei tv Christel Ungar. Are 24 de ani și o carieră în domeniul modei, fiind fashion editor și stilist. Și-a dorit o carieră diferită de cea a tatălui său așa că acum călătorește prin toată lumea, la evenimentele de fashion.

De mic a fost pasionat de modă motiv pentru care a și studiat latura artistică. Și-a iubit enorm tatăl și își amintește că cea mai mare bucurie era să meargă, alături de părinții lui, la muzee. Cu sora lui, Cristina Țopescu, mergea la filme și obișnuiau să pună ‘țară’ la cale de fiecare dacă când se întâlneau.

ADVERTISEMENT