ADVERTISEMENT
Life

Secrete din viața lui Bogdan Anicescu. Cine este partenera lui și cum a reușit să îi schimbe existența

Autor: Stefania Bacanu | 03.06.2020 | 17:38
Secrete din viața lui Bogdan Anicescu. Cine este partenera lui și cum a reușit să îi schimbe existența
Secrete din viața lui Bogdan Anicescu. Cine este partenera lui și cum a reușit să îi schimbe viața sursă foto: facebook

Bogdan Anicescu, cel care a interpretat discursurile oficiale din timpul pandemiei de coronavirus, a dezvăluit secretele din viața lui. Cu cine își împarte traiul, cine este partenera de viață și cum l-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Cine este partenera lui Bogdan Anicescu

Bogdan Anicescu este cunoscut pentru aportul pe care l-a adus omenirii în timpul pandemiei de Coronavirus, devenind interpretul oficial al Ministerului de Interne.

Are 31 de ani, a absolvit facultatea de Psihopedagogie Specială și este interpret în limbajul mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România și manager al proiectului „Voci pentru Mâini: Interpretare Video la Distanță”.

ADVERTISEMENT

În plus, este extrem de ambițios și curajos, dedicându-și mare parte din timp activității de integrare socială, culturală, educațională și profesională a persoanelor cu deficit de auz.

Restul timpul care i-a rămas îl petrece alături de Silvia, partenera lui de viață.

Cu toată discreția, vă pot spune că ea este persoana care m-a provocat de fiecare dată să îmi depășesc limitele, să lupt cu propriile îndoieli, să mă apropii de cea mai bună versiune a mea.

ADVERTISEMENT

Încerc mereu să îi mulțumesc prin ceea ce fac, dincolo de orice vorbă. Ne ajutăm reciproc și este adevărat că polii magnetici opuși se atrag.

Ea este mai mare ca mine cu 8 ani și jumătate. Este îndrăzneață, privește oamenii în ochi, eu în schimb interacționez mai puțin.

ADVERTISEMENT

Ea conduce mașina, eu gătesc și îmi calc cămășile. Ea vrea să ieșim în oraș, eu doar aproape de casă. Mi-a deschis totuși apetitul pentru vacanțele în Grecia!, a declarat Bogdan pentru revista Unica.

Erou pentru oamenii cu deficiențe de auz

Bogdan Anicescu a devenit cunoscut în întreaga țară, după ce a ajutat autoritățile în această perioadă de grea încercare. Dar, pentru cei care trăiesc în lumea tăcerii, este un adevărat eror.

ADVERTISEMENT

“Cu siguranță nu a fost pasiunea mea, nu a fost o dorință din copilărie. Deși prin clasa a șasea învățasem o versiune veche a alfabetului dactil și mi se părea ceva special.

Nu am avut persoane surde în familie, deci totul s-a petrecut în urma acceptării unor oportunități și provocări. Am făcut psihopedagogie specială, ceea ce mi-a oferit șansa de a înțelege mult mai profund fenomenul dizabilității în general.

ADVERTISEMENT

Am făcut cursuri de limbaj mimico-gestual în acea perioadă, după care m-am angajat la Filiala București a Asociației Naționale a Surzilor din România'”, a mai spus Bogdan.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!