Life

Secrete din viața lui Bogdan Anicescu. Cine este partenera lui și cum a reușit să îi schimbe existența

03.06.2020 | 17:38
Secrete din viata lui Bogdan Anicescu Cine este partenera lui si cum a reusit sa ii schimbe existenta
ADVERTISEMENT

Bogdan Anicescu, cel care a interpretat discursurile oficiale din timpul pandemiei de coronavirus, a dezvăluit secretele din viața lui. Cu cine își împarte traiul, cine este partenera de viață și cum l-a schimbat.

Cine este partenera lui Bogdan Anicescu

Bogdan Anicescu este cunoscut pentru aportul pe care l-a adus omenirii în timpul pandemiei de Coronavirus, devenind interpretul oficial al Ministerului de Interne.

ADVERTISEMENT

Are 31 de ani, a absolvit facultatea de Psihopedagogie Specială și este interpret în limbajul mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România și manager al proiectului „Voci pentru Mâini: Interpretare Video la Distanță”.

În plus, este extrem de ambițios și curajos, dedicându-și mare parte din timp activității de integrare socială, culturală, educațională și profesională a persoanelor cu deficit de auz.

ADVERTISEMENT

Restul timpul care i-a rămas îl petrece alături de Silvia, partenera lui de viață.

Cu toată discreția, vă pot spune că ea este persoana care m-a provocat de fiecare dată să îmi depășesc limitele, să lupt cu propriile îndoieli, să mă apropii de cea mai bună versiune a mea.

Încerc mereu să îi mulțumesc prin ceea ce fac, dincolo de orice vorbă. Ne ajutăm reciproc și este adevărat că polii magnetici opuși se atrag.

ADVERTISEMENT

Ea este mai mare ca mine cu 8 ani și jumătate. Este îndrăzneață, privește oamenii în ochi, eu în schimb interacționez mai puțin.

Ea conduce mașina, eu gătesc și îmi calc cămășile. Ea vrea să ieșim în oraș, eu doar aproape de casă. Mi-a deschis totuși apetitul pentru vacanțele în Grecia!, a declarat Bogdan pentru revista Unica.

ADVERTISEMENT

Erou pentru oamenii cu deficiențe de auz

Bogdan Anicescu a devenit cunoscut în întreaga țară, după ce a ajutat autoritățile în această perioadă de grea încercare. Dar, pentru cei care trăiesc în lumea tăcerii, este un adevărat eror.

“Cu siguranță nu a fost pasiunea mea, nu a fost o dorință din copilărie. Deși prin clasa a șasea învățasem o versiune veche a alfabetului dactil și mi se părea ceva special.

Nu am avut persoane surde în familie, deci totul s-a petrecut în urma acceptării unor oportunități și provocări. Am făcut psihopedagogie specială, ceea ce mi-a oferit șansa de a înțelege mult mai profund fenomenul dizabilității în general.

Am făcut cursuri de limbaj mimico-gestual în acea perioadă, după care m-am angajat la Filiala București a Asociației Naționale a Surzilor din România'”, a mai spus Bogdan.

 

ADVERTISEMENT