Life

Secretul ascuns de Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primii eliminați de la America Express

Care e cel mai mare secret ascuns de Cleopatra Stratan și Edward Sanda de la America Express? FANATIK dezvăluie marele mister.
07.11.2023 | 13:00
Secretul ascuns de Cleopatra Stratan si Edward Sanda primii eliminati de la America Express
Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor fi eliminați de la America Express. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda de la America Express formează de ceva vreme un cuplu, cei doi fiind căsătoriți din luna august 2021. FANATIK a aflat unul din secretele bine păzite ale perechii ce urmează să fie eliminată din show-ul de la Antena 1.

Secretul ascuns de Cleopatra Stratan și Edward Sanda, următorii eliminați de la America Express. Ce situație financiară au

Cei doi nu au împărțit doar aventura de la America Express, ci au avut și un business comun, o afacere care a devenit după doar câteva luni inactivă fiscală. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au deschis o firmă care avea ca obiect activitățile de interpretare artistică. Este o companie prin care intrau, practic, banii din spectacole.

ADVERTISEMENT

Artiștii nu s-au descurcat strălucit la acest capitol, afacerea lor fiind înființată în perioada pandemiei când mulți dintre muzicieni au trebuit să se reorienteze profesional din cauza stării de urgență impusă de pandemia de coronavirus.

Câștiguri modeste din firma celor doi soți. Cleo nu i-a luat numele lui Edward

Cledwții SRL este firma pe care o dețin cei doi, înregistrată pe 29 martie 2022. Din această afacere, cântăreții nu s-au ales cu cine știe ce sume. Profitul net pe anul trecut era de 52.804 lei. Mai exact, cuplul câștiga undeva la 4.400 de lei pe lună.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda de la America Express au avut ca cifră de afaceri, conform datelor consultate în exclusivitate de FANATIK, de 134.721 de lei. Un alt lucru interesant legat de cei doi soți este că fata lui Pavel Stratan nu a dorit să preia numele soțului ei, Sanda.

Cleo a dorit să păstreze numele Stratan tocmai pentru că a devenit cunoscută cu acest nume. În mod cert, decizia nu umbrește afecțiunea pe care o nutrește față de partenerul ei.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu au rezistat mult la America Express, Viperele Vesele anunțând că ei urmează să fie următorii concurenți eliminați din producția de la Antenă.

Aventura nu a fost deloc ușoară pentru cei doi și, pe lângă asta, au avut și niște adversari redutabili. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au concurat împotriva unor perechi precum Iulia Albu & Mike, Giulia Anghelescu & Vlad Huidu și Alexia Eram & Aris Melkior.

ADVERTISEMENT

Cleopatra și Edward, ciondăneli la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda n-au avut un parcurs tocmai roz la America Express. Tinerii căsătoriți s-au ciondănit la un moment dat. Tensiunea și stresul și-a pus amprenta asupra lor, iar publicul i-a văzut așa cum nu și i-a imaginat vreodată, certându-se.

„Sunt curioasă pe ce loc plecăm mâine (…) Cum să nu te intereseze, mai ales că ai imunitatea? Cum să nu te intereseze? Iar se văita, iar nu era nimic bine, iar avea o problemă. Sunt punctul tău forte…văicăreala și foamea.

Ți-e prea cald, ți-e totuna. Ți-e prea frig, ți-e totuna. Nu te interesează când plouă. Nu te interesează când ți-e foame, nu te interesează, ți-e indiferent (…) Nu-ți place nimic.

Te vaiți întruna, la orice. Nu ești obișnuit cu niște lucruri. Ți-e greu să ieși din zona ta de confort”, sunt câteva din reproșurile pe care i le-a adus Cleopatra Stratan lui Edward Sanda la America Express, după ce băiatul a zis că va ceda.

Emisiunea America Express este difuzată duminica de la ora 21:00, după serialul „Bravo, tată”. Show-ul e dat pe Antena 1 și de luni până miercuri imediat după Observator, la 20:30.

ADVERTISEMENT