Life

Secretul celebrei Ramona Bădescu pentru a avea un corp de adolescentă! Vedeta ajunsa la 54 de ani nu se abate de la acest obicei

Ramona Bădescu a dezvăluit secretul care o ajută să aibă un corp de adolescentă. Vedeta are un obicei de la care nu se abate.
22.02.2023 | 15:37
Secretul celebrei Ramona Badescu pentru a avea un corp de adolescenta Vedeta ajunsa la 54 de ani nu se abate de la acest obicei
Cum reușește Ramona Bădescu să aibă un corp de adolescentă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu are un corp de adolescentă, la 54 de ani, și a dezvăluit care este secretul ei. Actrița practică un obicei aproape zilnic și este într-o formă de invidiat. În plus, are și un stil de viață sănătos.

Ramona Bădescu, secretul care o ajută să aibă un corp de adolescentă, la 54 de ani

Actrița reușește să se mențină într-o formă de zile mari, chiar și la această vârstă. Vedeta este foarte activă și merge aproape în fiecare zi la sală, lucru care o ajută să arate la fel ca acum 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu a explicat că nu vrea să slăbească, ci să fie tonifiată și să aibă mai multă masă musculară. Vedeta urmează un program special de antrenamente, iar atunci când antrenorul personal nu este la sală, se ocupă singură de ele.

“Am început să merg la sală aproape zilnic, pentru că am mai mult timp dimineața, de când Ignazio merge la grădiniță. Am noroc că sala de sport e lângă mine și mă mobilizez repede. Eu nu vreau să slăbesc!

ADVERTISEMENT

Vreau să mă tonific, să cresc în greutate, dar în mușchi. Iar asta înseamnă că trebuie să scad lichidele și să cresc masa musculară, ceea ce mă va face să cântăresc mai mult, dar, uitându-mă în oglindă mă voi simți mai tonică, având în vedere că organismul se transformă în timp.

Și eu trebuie să țin pasul cu timpul, așa că de aceea antrenamentele Flexibility & Postural, căci sunt lecții care mă ajută să alungesc musculatura după ce fac sală.

ADVERTISEMENT

Am un antrenor personal care se ocupă să fac bine toate exercițiile alese. Când nu e el la sală, mă antrenez de una singură”, a declarat Ramona Bădescu pentru click.ro.

Ce mănâncă Ramona Bădescu

În afară de faptul că face mișcare cât mai des, Ramona Bădescu are și o alimentație sănătoasă. Actrița mănâncă foarte multe fructe și legume, mai ales ridichile. Îi place foarte mult o anumită salată de crudități, pe care obișnuiește să o prepare acasă.

ADVERTISEMENT

Un alt secret al vedetei este faptul că preferă să mănânce des și puțin și doar ceea ce îi place.

“Secretul meu este să mănânc des şi puţin şi mai ales ceea ce îmi doresc să mănânc, pentru că dacă nu îmi satisfac dorinţele cerebrale e mai rău, simt frustrări, aşa că întotdeauna, dacă îţi doreşti ceva, să mănânci, dar puţin… Îmi plac foarte mult ridichile, le mănânc între mese, ca să mă satur”, a adăugat actrița.

Ramona Bădescu a avut întotdeauna o siluetă impecabilă. Vedeta s-a menținut în formă maximă chiar și după ce l-a născut pe fiul ei, Ignazio, în vârstă de 4 ani, alături de care locuiește în Italia.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3...
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3 ani: „Eu mi-aș dori o mică pauză, să ne bucurăm de ce am muncit”
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Undă de șoc pe piața carburanților. Ce se întâmplă la pompă cu benzina...
Undă de șoc pe piața carburanților. Ce se întâmplă la pompă cu benzina și motorina
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori