Life

Ramona Bădescu a dezvăluit de ce 2023 va fi anul ei: „Asta este povestea de necrezut a vieții mele”

Ramona Bădescu are planuri mari pentru anul 2023! Actrița vrea să revină în câmpul muncii cu forțe proaspete și simte că va avea succes!
04.01.2023 | 16:49
Ramona Badescu a dezvaluit de ce 2023 va fi anul ei Asta este povestea de necrezut a vietii mele
Ramona Bădescu, actriță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu are planuri mari pentru acest an! Actrița și prezentatoarea de televiziune a mărturisit de ce e convinsă că 2023 va fi cu siguranță anul ei! Vedeta revine pe câmpul muncii și promite să fie un pic mai egoistă față de cum a fost până acum.

Ramona Bădescu a pășit optimistă în 2023

Ramona a vorbit despre noua ipostază în care a surprins-o viața, devenind mamă la vârsta de 49 de ani. Chiar dacă nu se plânge și nu vrea să se lamenteze, a recunoscut că viața de mamă nu e tocmai ușoară, dar are suficiente părți pozitive încât să nu vadă partea plină a paharului.

ADVERTISEMENT

Actrița se reîntoarce la meseria ei de bază și promite un an plin de spectacole, un an în care va da totul pentru publicul care a așteptat-o cu nerăbdare o bună bucată de vreme.

„În primul rând vreau să mă gândesc la mine cu puțin egoism, să mă reîntorc la meseria mea, care îmi dă satisfacție, putere, mă face să cred mai mult în mine de zi cu zi, să mă confrunt cu noi provocări, cu noi spectacole, propuneri și cred că și lui Ignazzo își dorește să aibă o mamă realizată”, a declarat Ramona Bădescu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mamă la 49 de ani, greu sau ușor?

„Povestea cea mai minunată și cea mai senzațională a vieții mele a fost faptul că Dumnezeu mi-a oferit un copil la 49 de ani, când nu mai credeam, nu mai speram. Asta este povestea de necrezut a vieții mele și pentru care mulțumesc lui Dumnezeu.

E uimitoare, e și dificilă, pentru că a fi mamă înseamnă sacrificiu, iubire necondiționată, să înveți multe lucruri să le faci. Nu e ușor să fii mamă nici la 20, nici la 40, nici la 50. La nicio vârstă nu poți să zici sunt mamă și știu să fac lucrurile. Asta este o poveste în câteva cuvinte, dar cu un rezultat extraordinar și cu o minune extraordinară”, a completat Ramona Bădescu.

ADVERTISEMENT