Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șefii galeriei Rapidului, ironii pentru oltenii care vin pe Giulești: „Sunt 300, ce haos să facă? Nici n-o să se audă!” Video exclusiv

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, i-a „înțepat” pe ultrașii de la Peluza Sud 1997 care vor face deplasarea în Giulești pentru meciul cu FC U Craiova 1948.
10.02.2023 | 14:25
Sefii galeriei Rapidului ironii pentru oltenii care vin pe Giulesti Sunt 300 ce haos sa faca Nici no sa se auda Video exclusiv
Doar 300 de ultrași din Peluza Sud 1997 vor face deplasarea în Giulești la meciul cu Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a acoperit pe larg meciul dintre Rapid și FC U Craiova 1948, iar orgoliile suporterilor sunt uriașe înainte de derby.

Gigi Corsicanu e convins că nu vor fi incidente la Rapid – FC U Craiova 1948: „Nici nu prea au cum să se audă în Giulești”

Fostul lider al galeriei Rapidului a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a explicat că suporterii „alb-vișinii” nu i-au ajutat cu nimic pe cei de la Peluza Sud 1997:

ADVERTISEMENT

„Am văzut că s-au făcut fel și fel de speculații, că au vorbit suporterii Craiovei cu noi. Noi nu avem puterea să impunem dacă intră sau nu intră suporterii olteni. Nici măcar Jandarmeria sau organele abilitate ale statului, nu pot interzice unor oameni liberi să intre undeva”, a lămurit acest subiect rapidistul.

VIDEO MAI JOS

Singurii ultrași ai lui FC U Craiova 1948 care nu vor putea intra pe Giulești sunt cei care au primit o sentință judecătorească în acest sens: „Deci noi dacă i-am oprit să intre, trebuie să avem o bază legală. Dar nu avem! E dreptul celor de la Craiova dacă nu au interdicție. E simplu și logic, nu?”.

ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu e sigur că Peluza Sud Craiova 1997 nu va putea să facă față în niciun fel „vulcanului” de pe Giulești:„Ce haos ar putea să facă în Giulești după părerea dumneavoastră? Ce haos pot să facă 300 de suporteri din Craiova în Giulești?! Decât să scandeze ceva, dar nu prea se aud în Giulești! Nu prea au cum să se audă”.

Gigi Corsicanu, mesaj de susținere pentru Adrian Mititelu: „Îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. S-a ajuns la jigniri care nu prea au legătură cu fotbalul”

Deși galeria Rapidului l-a contestat pe George Copos în perioada lui Gigi Corsicanu, acesta îl compătimește pe Adrian Mititelu: „Eu îl înțeleg pe Adrian Mititelu, îmi pare rău pentru ce se întâmplă, că am și eu familie, toți avem familii, avem copii, și lăsând fotbalul la o parte, familia pentru noi este cea mai importantă, pentru fiecare dintre noi”.

ADVERTISEMENT

La Rapid niciodată nu a fost atacată familia finanțatorului, iar din acest punct de vedere, Corsicanu nu aprobă decizia galeriei lui FC U Craiova 1948: „S-a ajuns la niște jigniri care nu prea au legătură cu fotbalul. Când ajungi să jignești copiii unui om, soția, care nu au nicio legătură cu această problemă, eu zic că nu e în regulă. Acolo este problema lor”.

Ba, mai mult, Gigi Corsicanu îndeamnă ambele părți să îngroape securea războiului: „Dacă aveți o problemă cu Adrian Mititelu, rezolvați-o între voi! Întâlniți-vă, stați la o masă, dar nu stau să îi învăț eu pe ei acuma…Eu doar mi-am spus punctul de vedere”.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT