Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șefii galeriei Rapidului, ironii pentru oltenii care vin pe Giulești: „Sunt 300, ce haos să facă? Nici n-o să se audă!” Video exclusiv

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, i-a „înțepat” pe ultrașii de la Peluza Sud 1997 care vor face deplasarea în Giulești pentru meciul cu FC U Craiova 1948.
10.02.2023 | 14:25
Sefii galeriei Rapidului ironii pentru oltenii care vin pe Giulesti Sunt 300 ce haos sa faca Nici no sa se auda Video exclusiv
Doar 300 de ultrași din Peluza Sud 1997 vor face deplasarea în Giulești la meciul cu Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a acoperit pe larg meciul dintre Rapid și FC U Craiova 1948, iar orgoliile suporterilor sunt uriașe înainte de derby.

Gigi Corsicanu e convins că nu vor fi incidente la Rapid – FC U Craiova 1948: „Nici nu prea au cum să se audă în Giulești”

Fostul lider al galeriei Rapidului a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a explicat că suporterii „alb-vișinii” nu i-au ajutat cu nimic pe cei de la Peluza Sud 1997:

ADVERTISEMENT

„Am văzut că s-au făcut fel și fel de speculații, că au vorbit suporterii Craiovei cu noi. Noi nu avem puterea să impunem dacă intră sau nu intră suporterii olteni. Nici măcar Jandarmeria sau organele abilitate ale statului, nu pot interzice unor oameni liberi să intre undeva”, a lămurit acest subiect rapidistul.

VIDEO MAI JOS

Singurii ultrași ai lui FC U Craiova 1948 care nu vor putea intra pe Giulești sunt cei care au primit o sentință judecătorească în acest sens: „Deci noi dacă i-am oprit să intre, trebuie să avem o bază legală. Dar nu avem! E dreptul celor de la Craiova dacă nu au interdicție. E simplu și logic, nu?”.

ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu e sigur că Peluza Sud Craiova 1997 nu va putea să facă față în niciun fel „vulcanului” de pe Giulești:„Ce haos ar putea să facă în Giulești după părerea dumneavoastră? Ce haos pot să facă 300 de suporteri din Craiova în Giulești?! Decât să scandeze ceva, dar nu prea se aud în Giulești! Nu prea au cum să se audă”.

Gigi Corsicanu, mesaj de susținere pentru Adrian Mititelu: „Îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. S-a ajuns la jigniri care nu prea au legătură cu fotbalul”

Deși galeria Rapidului l-a contestat pe George Copos în perioada lui Gigi Corsicanu, acesta îl compătimește pe Adrian Mititelu: „Eu îl înțeleg pe Adrian Mititelu, îmi pare rău pentru ce se întâmplă, că am și eu familie, toți avem familii, avem copii, și lăsând fotbalul la o parte, familia pentru noi este cea mai importantă, pentru fiecare dintre noi”.

ADVERTISEMENT

La Rapid niciodată nu a fost atacată familia finanțatorului, iar din acest punct de vedere, Corsicanu nu aprobă decizia galeriei lui FC U Craiova 1948: „S-a ajuns la niște jigniri care nu prea au legătură cu fotbalul. Când ajungi să jignești copiii unui om, soția, care nu au nicio legătură cu această problemă, eu zic că nu e în regulă. Acolo este problema lor”.

Ba, mai mult, Gigi Corsicanu îndeamnă ambele părți să îngroape securea războiului: „Dacă aveți o problemă cu Adrian Mititelu, rezolvați-o între voi! Întâlniți-vă, stați la o masă, dar nu stau să îi învăț eu pe ei acuma…Eu doar mi-am spus punctul de vedere”.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
A iscat un scandal uriaș, iar acum bate în retragere. ”Îmi cer scuze...
A iscat un scandal uriaș, iar acum bate în retragere. ”Îmi cer scuze pentru toate jignirile aduse lui Mouratoglou”
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Şofer din Sibiu, pozitiv la 4 droguri cu aparatul DrugTest, nevinovat. Rezultatele analizelor...
Şofer din Sibiu, pozitiv la 4 droguri cu aparatul DrugTest, nevinovat. Rezultatele analizelor de laborator au ieşit negative. "Lumea mă făcea drogat"
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Imaginile care demonstrează totul. Jador a fugit de la Survivor All Stars. Pro...
Imaginile care demonstrează totul. Jador a fugit de la Survivor All Stars. Pro TV vrea să ia măsuri radicale
Vica Blochina e de nerecunoscut. Medicii au transformat-o total
Vica Blochina e de nerecunoscut. Medicii au transformat-o total
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Zodiile care au cununiile legate. Ce trebuie să facă, pentru a-și găsi sufletul...
Zodiile care au cununiile legate. Ce trebuie să facă, pentru a-și găsi sufletul pereche