Sport

Selecţionerul Israelului a răbufnit la conferinţa de presă: “Dacă vreți să antrenați în locul meu, nicio problemă!”

Înaintea duelului dintre România și Israel, selecționerul oponenților a răbufnit la conferința de presă. Alon Hazan i-a luat cam "tare" pe jurnaliștii care urmau să îi adreseze întrebările.
08.09.2023 | 19:00
Selectionerul Israelului a rabufnit la conferinta de presa Daca vreti sa antrenati in locul meu nicio problema
Înaintea duelului dintre România și Israel, selecționerul oponenților a răbufnit la conferința de presă. Alon Hazan i-a luat cam "tare" pe jurnaliștii care urmau să îi adreseze întrebările.
ADVERTISEMENT

România va evolua în următoarea etapă a calificărilor pentru Campionatul European cu Israel, sâmbătă, pe 9 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Înaintea partidei, selecționerul oaspeților a răbufnit la conferința de presă în fața jurnaliștilor care se pregăteau să îi adreseze întrebările.

Selecţionerul Israelului a răbufnit la conferinţa de presă

La conferința de presă, selecționerul Israelului a răbufnit în fața jurnaliștilor. Motivul pentru care s-au încins spiritele a fost dat de faptul că momentul s-a desfășurat mult mai greu decât se aștepta Alon Hazan. Selecționerul oaspeților se pregătea să ajungă la antrenamentul formației sale.

ADVERTISEMENT

Însă, translatorul nu se mișca la fel de repede cum și-ar fi dorit israelianul. Astfel, Hazan și-a exprimat nemulțumirea într-un mod apăsat și a propus continuarea conferinței în limba engleză, deoarece se grăbea la ședința cu echipa.

“Pe rând. Poate ați vrea să răspund în engleză, pentru a scurta și a fi mai clar? Nu? Trebuie să înțelegeți, îmi pare rău, dar în 15 minute avem antrenament. Dacă vreți să antrenați în locul meu, nicio problemă!”, a spus selecționerul Israelului la conferința de presă, pe un ton nervos.

ADVERTISEMENT

Iordănescu a analizat naționala Israelului

Edi Iordănescu a analizat cu mare atenție formația Israelului: “Vom încerca să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut, dar nu vom subestima Israelul, are mulți jucători cu meciuri în cupele europene. Vom da totul, cred că suntem pregătiți.

Am văzut multe lucruri bune la naționala Israelului, îmi place că antrenorul a impus niște principii. Bineînțeles, calitatea individuală a jucătorilor este la un nivel înalt, mai ales când vorbim de Solomon, dar el nu e singurul.

ADVERTISEMENT

Vom avea un stadion plin. Suntem departe de calificare, vom avea în față momente dificile în acest meci, astfel că suporterii vor fi extrem de importanți pentru noi. Am informații că se va juca cu casa închisă. Suporterii români așteptau un asemenea moment, sperăm să ducem munca la capăt și să ne calificăm. Cred cu tărie în această calificare.”

Iordănescu, mesaj pentru “tricolori”

“Suntem în fața unui moment important, dar suntem departe de obiectiv. E un joc cheie, dar nu decisiv. Îmi doresc bucurie, nu vreau să văd întristare. Îmi doresc mai mult ca oricând ca echipa să fie limpede în decizii, și miza să nu ne umbrească deciziile.

ADVERTISEMENT

Avem o datorie față de noi, față se suporteri, ca după mulți ani să facem un pas către o calificare mult așteptată. O să vorbesc mai mult despre ce suntem noi și mai puțin despre adversar. Adversarul are experiență, fotbalul israelian e într-un progres accelerat.

Raportându-mă exclusiv la echipa națională, suntem pe un drum corect. Suntem însă departe de calificare acum. Am mare încredere în acest grup, individual și colectiv. E un grup format după o anumită idee. Dacă fac o paralelă între ce era acum un an și 8 luni și ce e acum, pot spune că suntem o echipă mult mai unită.

Jucătorii se pun mai mult în slujba echipei, încrederea și spiritul sunt la alt nivel. Avem jucători talentați, dar grupul e pe primul loc. Încă suferim la nivel de exprimare, îmi doresc mult mai mult și știu că acest grup poate mai mult.”, a mai spus Edi Iordănescu.

  • 1,75 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „sub 2,5 goluri” la meciul România – Israel
ADVERTISEMENT