Life

Selena Gomez, probleme serioase de sănătate. De ce îi tremură mâinile vedetei

Selena Gomez, neplăceri medicale complicate. Motivul pentru care nu-și poate controla mâinile. Bolile de care suferă artista.
31.01.2023 | 16:05
Selena Gomez probleme serioase de sanatate De ce ii tremura mainile vedetei
Selena Gomez, neplăceri medicale complicate. Motivul pentru care nu-și poate controla mâinile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița din serialul de televiziune american Only Murders in the Building are probleme serioase de sănătate. De ce îi tremură mâinile vedetei internaționale și cum a reacționat după ce s-a expus în fața fanilor.

Selena Gomez, neplăceri medicale complicate. Motivul pentru care nu-și poate controla mâinile

Selena Gomez suferă de lupus, o boală autoimună cu care a fost diagnosticată în anul 2015. Cântăreața a vorbit în repetate rânduri de tulburarea medicală care a făcut-o chiar să se retragă din viața publică la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Internauții au observat că îi tremură mâinile când încearcă să pună apă micelară pe un burețel. Artista a recunoscut că este vorba de un simptom al afecțiunii de care suferă și care i-a cauzat numeroase neplăceri.

„Lol, îmi tremură mâinile din cauza medicamentului meu pentru lupus. De asemenea, nu sunt o profesionistă în machiaj, nu am o tehnică”, a scris actrița într-un comentariu de pe TikTok, scrie dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

În documentarul My Mind and Me, care prezintă viața Selenei Gomez, fanii de pretutindeni au putut afla durerile cu care se confruntă cântăreața. Vedeta a dezvăluit că lupta cu boala autoimună este cel mai greu lucru prin care trece acum.

@selenagomezPSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.♬ Never Be Me – Miley Cyrus

Selena Gomez, despre suferința prin care trece

Selena Gomez beneficiază de un tratament adecvat pentru lupus, afecțiune care apare atunci când sistemul imunitar începe să atace propriile țesuturi și organe. Inflamația poate duce la boli ale diferitelor organe.

ADVERTISEMENT

Din păcate, boala autoimună a determinat-o să facă chimioterapie, iar în 2017 a ajuns de urgență la spital din cauza insuficienței renale. A suferit un transplant de rinichi pe care l-a primit de la prietena sa, Francia Raisa.

În toată această luptă cu boala, artista a dezvăluit că suferă de anxietate, depresie și atacuri de panică. În plus, sănătatea sa mintală a fost afectată și de tulburarea bipolară. Tratamentul acesteia o împiedică să devină mamă.

ADVERTISEMENT

„Lupusul, transplantul de rinichi, chimioterapia, boala mintală, despărțirile  foarte publice – toate acestea au fost lucruri care, sincer, ar fi trebuit să mă pună la pământ. 

De fiecare dată când mai treceam prin ceva, îmi spuneam: «Ce altceva? Cu ce voi mai avea de-a face?». A fost o perioadă în care aș fi putut să nu fiu suficient de puternică și să-mi fac rău”, a spus Selena Gomez într-un interviu pentru Elle.

ADVERTISEMENT