Life

Selena Gomez se iubește cu cel mai bun prieten al lui Justin Bieber. Dovezile care au dat-o de gol pe artistă

Selena Gomez, mai fericită și mai împlinită ca niciodată. Fosta vedetă Disney este într-o relație cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume
08.12.2023 | 16:31
Selena Gomez se iubeste cu cel mai bun prieten al lui Justin Bieber Dovezile care au dato de gol pe artista
Selena Gomez se iubește cu un artist celebru Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Finalul de an aduce schimbări importante pentru Selena Gomez. După o lungă perioadă în care planul amoros nu a fost prea roz, se pare că, în sfârșit, a răsărit soarele și pe strada ei.

Selena Gomez este mai îndrăgostită ca niciodată

Selena Gomez a suferit ani buni după despărțirea de Justin Bieber. Artista își imagina o viață întreagă alături de el, dar se pare că destinul a avut alte planuri. Între timp, Bieber s-a căsătorit cu Hailey Baldwin, iar Selena a fost burlăciță mult timp.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Bieber, artista a fost mult mai sceptică în ceea ce privește bărbații. Aproape că nimeni nu a reușit să o convingă să mai ofere o șansă iubirii, până acum.

Anul acesta, s-a zvonit că fondatoarea Rare Beauty s-ar iubi cu unul dintre DJ-ii de la The Chainsmokers. Însă, acum, detalii concretele cu privire la noua sa relație au fost oferite chiar de ea.

ADVERTISEMENT

Selena Gomez nu a mers prea departe, ci s-a oprit tot la industria muzicală. Iubitul ei actual este nimeni altul decât Benny Blanco, un artist extrem de cunoscut. Acesta a lucrat cu nume mari din industrie și este unul dintre prietenii buni ai lui Justin Bieber.

Artista și noul ei iubit sunt la început de drum

Selena și Benny Blanco se cunosc de mult timp, ba chiar au colaborat pentru o piesă alături de J Balvin. Relația celor doi pare a fi una extrem de serioasă, după cum afirmă Selena în comentariile de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fanii artistei au fost de-a dreptul luați prin surprindere de acest cuplu nou. Cu atât mai mult cu cât, în urmă cu ceva timp, Benny Blanco nu avea cea mai bună părere despre fosta lui Justin Bieber.

Lucrurile s-au mai schimbat, iar acum, Benny Blanco face tot posibilul pentru a o cuceri iremediabil pe artistă. Deși nu sunt de mult timp împreună, Benny a început să îi facă, deja, cadouri Selenei pentru a o convinge că o iubește.

ADVERTISEMENT
Selena Gomez, Benny Blanco
Selena Gomez nu își mai ascunde iubitul. Sursa foto: Instagram

Selena Gomez a primit un inel cu diamante din partea iubitului ei cu litera B, inițiala numelui acestuia. Artista îi poartă cu mândrie, semn că Benny Blanco este bărbatul de care avea nevoie.

Selena a primit mii de comentarii în care fanii o trăgeau de mânecă, așa că artista a reacționat. Dacă până acum era pașnică, de data asta, artista și-a scos gheruțele. Vedeta a declarat cu subiect și predicat că nu vrea să mai tolereze replici prin care fanii să îi controleze viața.

ADVERTISEMENT
Tags: