Life

Selly, discurs despre educație. Ce a susținut vloggerul în Parlamentul European

Selly, cuvântare despre educație și importanța sănătății mintale la tineri. Ce a spus Andrei Șelaru în Parlamentul European.
04.07.2023 | 20:07
Selly discurs despre educatie Ce a sustinut vloggerul in Parlamentul European
Selly, cuvântare despre educație și importanța sănătății mintale. Ce a spus în Parlamentul European. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Selly a ținut în urmă cu câteva zile un discurs despre educație. Ce a susținut vloggerul în Parlamentul European, acolo unde a fost invitat. Tânărul a discutat și legat de bacalaureat, dar și alte subiecte importante.

Selly, cuvântare despre educație și importanța sănătății mintale. Ce a spus în Parlamentul European

Selly a susținut la începutul lunii iulie o cuvântare despre educație și importanța sănătății mintale în rândul tinerilor din țara noastră. Vloggerul a susținut în Parlamentul European mai multe cauze, una fiind accesul la terapie.

ADVERTISEMENT

În numai câteva ore discursul său a ajuns viral pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, acolo unde este urmărit de o comunitate destul de mare. Vedeta recunoaște că nu este un specialist în sănătate mintală, dar e mereu angajat să susțină bunăstarea tinerei generații.

„Trebuie să admitem că social media a devenit parte integrală din rutina noastră zilnică, modelând semnificativ aspirațiile noastre și modul în care percepem lumea din jur.

ADVERTISEMENT

În calitate de creator de conținut, am experimentat pe propria piele puterea social media și influența pe care o are asupra a milioane de tineri. Elevii sunt adesea sub o presiune imensă de a se ridica la așteptările impuse de profesori.

Accentul pus pe performanța școlară și pe conformism poate duce la un nivel ridicat de stres, anxietate și o explorare limitată a căilor alternative, iar acest lucru duce la un număr tot mai mic de tineri care își descoperă pasiunile. 

ADVERTISEMENT

O altă cauză a depresiei este sentimentul că tu, ca individ, nu ai însemnătate, că ceea ce faci nu contează”, a declarat Selly, notează adevarul.ro. Influencerul crede că presiunea sistemului școlar și standardele foarte înalte de preformanță sunt alți factori care se adaugă.

Selly: ”Trebuie să ne axăm pe dezvoltarea gândirii creative”

Selly a mai punctat cu această ocazie că România are nevoie urgentă de un mediu educațional care să acorde prioritate fericirii individuale, precum și dezvoltării personale. În plus, acesta trebuie să sprijine talentele diverse ale fiecărui individ în parte.

ADVERTISEMENT

În plus, vloggerul este de părere că este esențial să se depășească cutumele școlare tradiționale și să fie încorporate ateliere de lucru, consiliere vocațională și programe altenative de învățare. Totodată, consideră că pasiunea trebuie descoperită de la o vârstă fragedă.

„Cred că trebuie să ne axăm pe dezvoltarea gândirii critice, a creativității și a inteligenței emoționale mai mult în sistemul nostru de învățământ și de asemenea, pe experiențe practice, care pregătesc tinerii pentru provocările lumii moderne”, a completat Selly.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Laura Giurcanu și-a făcut de cap la mare. Influencerița se bucură de viața...
Laura Giurcanu și-a făcut de cap la mare. Influencerița se bucură de viața de femeie singură
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”