Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Semne de întrebare după revenirea lui Lupescu la Dinamo: “Eşti şeful lui Ferguson la UEFA şi tu vii la academie?”

Ionuț Lupescu a revenit în fotbalul românesc la CS Dinamo, acolo unde se va ocupa de academia de juniori a clubului sportiv, fără legătură cu FC Dinamo.
28.10.2023 | 09:37
Semne de intrebare dupa revenirea lui Lupescu la Dinamo Esti seful lui Ferguson la UEFA si tu vii la academie
Semne de întrebare după revenirea lui Lupescu la Dinamo
ADVERTISEMENT

Invitații lui Cristi Coste din studioul Fanatik SuperLiga, mai exact Vivi Răchită, Alin Buzărin și Robert Niță, nu au înțeles de ce Ionuț Lupescu a făcut această alegere în cariera sa. Asta, în condițiile în care Lupescu a ocupat în trecut funcții foarte importante la FRF, Federația Saudită de Fotbal sau chiar UEFA.

Semne de întrebare după revenirea lui Lupescu la Dinamo

Primul care a ridicat această problemă a fost Vivi Răchită, cel care nu înțelege cum poate cineva care a fost șeful lui Sir Alex Ferguson să vină să vegheze asupra juniorilor de la CS Dinamo. ”A fost șeful lui Ferguson, era mândrie, sunt compatriot cu Ionuț Lupescu. Nu cred că va rămâne prea mult în România. Rădoi s-a lăsat când a spus că se duce să joace fotbal cu cămilele. Acum toate cămilele de sute de milioane joacă acolo”, a transmis Răchită.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Vivi Răchită nu înțelege de ce Ionuț Lupescu nu s-a dus la FC Dinamo, dacă a ales cu sufletul și vrea să dea o mână de ajutor acestui club. ”Nu are diplomația necesară de a conduce fotbalul românesc. Poate că în Germania ar merge lucrurile ăstea. În România trebuie să fii mai altfel. Acum am înțeles că el merge ca doctorul la pacient să îi facă un diagnostic. Dacă-i găsește cancer în metastază? Unde se mai întoarce?

Am văzut că a zis că n-a discutat nimic despre Dinamo. A discutat cu Voicu, nu s-a discutat nimic despre Dinamo. Tu care ești un jucător emblematic al lui Dinamo, nu vorbești nimic despre Dinamo, te duci la CS Dinamo? Păi suporterii sunt la echipa de primă ligă, du-te unde sunt suporterii!”, a completat Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

De aceeași părere au fost și Alin Buzărin și Robert Niță, fostul jucător al celor de la Rapid concluzionând: ”Eu nu înțeleg ce i-a trebuit lui Lupescu postul la Dinamo. Să vii de la om de administrație cu funcții importante la UEFA și FRF, să te ocupi de academia? Serios? Ori e o dragoste dusă la extrem, față de numele Dinamo”.

Ionuț Lupescu vrea să facă o academie puternică la CS Dinamo

Ionuț Lupescu a declarat, la prezentarea sa oficială, că a venit la CS Dinamo pentru a construi o academie puternică de fotbal, probabil și pentru că CS Dinamo ar avea resursele necesare, comparativ cu FC Dinamo. “Să clarificăm care este scopul şi obiectivul meu aici, alături de CS Dinamo. Cred că suntem în faza finală în care se va construi clubul Dinamo. Dar cred că asta nu este suficient pentru clubul Dinamo.

ADVERTISEMENT

E foarte important ca şi centrul de copii şi junior, pentru că nu arată ca o Academie. E clar că trebuie să se investească şi în infrastructură. Scopul meu aici este să fac o analiză pe care să i-o prezint domnului preşedinte. Vrem un proiect naţional de Academie. Până acum 10 ani, acest club a produs cei mai mulţi jucători care au ajuns la Dinamo Bucureşti sau la alte cluburi din Liga 1. Chiar şi la echipa naţională. Eu nu am venit aici ca să dau pe cineva afară”, a declarat Ionuț Lupescu.

Fanatik SuperLiga, emisiunea moderată de Horia Ivanovici, va fi în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea live doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o vadă din diverse motive, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uitați să dați LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uitați să dați LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik (nu uitați să dați LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Semne de întrebare după sosirea lui Lupescu la CS Dinamo

ADVERTISEMENT