Life

Semnele care au prevestit tragedia Danei Roba. Ce-i făcea Daniel Balaciu mamei sale încă de când l-a cunoscut: „Mi-a venit rândul”

Dana Roba a dezvăluit ce făcea Daniel Balaciu încă de la începutul relației. Acest lucru ar fi trebuit să o facă să plece de atunci.
03.08.2023 | 07:22
Semnele care au prevestit tragedia Danei Roba Cei facea Daniel Balaciu mamei sale inca de cand la cunoscut Mia venit randul
Dana Roba a ignorat toate semnele care prevesteau calvarul său. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a recunoscut că a ignorat toate semnele care prevesteau calvarul prin care urma să treacă în căsnicia cu Daniel Balaciu. Bărbatul îi făcea asta mamei sale încă de la începutul relației cu make-up artistul.

Dana Roba, avertisment pentru femei. Daniel Balaciu îi făcea asta mamei sale de când l-a cunoscut

După tragedia prin care a trecut în luna iunie revenindu-și, practic, din morți, Dana Roba derulează filmul relației cu Daniel Balaciu. A mărturisit că ar fi fost semne care să o facă să plece încă de la început de lângă băratul care a ajuns să o lovească cu un ciocan, dar le-a ignorat.

ADVERTISEMENT

Make-up artistul a povestit că atunci când l-a cunoscut, a observat că are un comportament foarte agresiv față de mama sa. Nu doar că nu o respecta, dar o și înjura și chiar o amenința că o omoară la cea mai mică greșeală pe care aceasta o făcea.

Acum, Dana Roba a transmis un avertisment pentru femei și le-a îndrumat să nu stea lângă o astfel de persoană, oricât de multe ar putea avea de oferit, fizic ori material, pentru a nu ajunge niciodată în situația ei. Mai ales că, recent, mărturisea că încă soțul său o terorizează chiar și din închisoare, sunând-o cu număr necunoscut. 

ADVERTISEMENT

„În primul și primul rând, când este prietena iubitului ei, când aude că o înjură pe maică-sa, să plece, că îi vine și ei rândul. Eu nu am crezut că îmi vine și mie rândul. Și mi-a venit rândul la omor, mai rău decât la mama lui.

Daniel avea un comportament agresiv față de mama lui. O înjura foarte dur. O dată chiar rupsese o măsuță a fetițelor din plastic și i-a zis că o omoară. N-am crezut că o să îmi vină și mie rândul niciodată. Și mi-a venit rândul.

ADVERTISEMENT

Deci, trebuie să pleci. Când te-a înjurat prima dată, ai plecat. Te-ai dus. Poate să aibă ochi de aur și bani din diamante”, a povestit Dana Roba într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro. 

S-a întors la prima ei iubire

Deși a fost la un pas să-și piardă viața, Dana Roba și-a revenit miraculos, iar acum s-a întors la prima ei iubire, machiajul. Este fericită că își poate relua activitatea în salon. Și deși prețurile sale nu sunt mici, 700 de lei un make-up pentru mirese și 400 de lei unul simplu, spune că nu o face pentru bani.

ADVERTISEMENT

„O să înfloresc și o să mă vindec mai repede. Abia aștept. Pe mine faptul că stau acasă mă termină psihic. Eu nu pot să stau acasă. Nu sunt făcută să stau. Sunt făcută doar să muncesc. Îmi place munca. Îmi place să mă duc la lucru, eu ador!

Nu fac asta numai pentru bani, ci pentru bucuria femeilor care îmi calcă pragul pentru că la mine vin femei care au tot felul de cicatrici pe față, tot felul de defecte și când pleacă de la mine sunt impecabile. Normal că mă adoră și mă iubesc”, a dezvăluit Dana Roba.

ADVERTISEMENT