News

Senatorul Virgil Marius Bob a lovit un bărbat la o petrecere și va fi cercetat penal. ”Regret ce s-a întâmplat”

Conducerea USR a anunțat miercuri că senatorul Virgil Marius Bob s-a autosuspendat din funcție după ce a lovit un bărbat la un eveniment privat.
12.10.2022 | 14:34
Senatorul Virgil Marius Bob a lovit un barbat la o petrecere si va fi cercetat penal Regret ce sa intamplat
Senatorul Virgil Marius Bob este pasionat de folk. Foto: captură psnews.ro, facebook.com/VirgilMariusBob – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Senatorul Virgil Marius Bob a fost filmat cum la un moment dat se ridică de la masă, își ia sacoul și îl lovește în cap pe bărbatul despre care presa centrală a scris că este inspector bancar.

Virgil Marius Bob regretă fapta

Ulterior, acesta a revenit cu o postare în care a explicat cum s-a ajuns la acest episod reprobabil. “Am avut în weekend, o altercație cu un bărbat, la un eveniment privat.

ADVERTISEMENT

Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului.

Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid“, a scris Virgil Marius Bob pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Conform infomațiilor publicate pe pagina de Facebook, senatorul care s-a autosuspendat din USR este căsătorit și a fost director general la Spumante Silvania S.A. El s-a specializat în fiscalitate la Facultatea de Drept București și trăieşte în Șimleu Silvaniei.

Fostul senator USR este atras de muzică

De asemenea, el este pasionat de muzică, iar la a XII-a ediţie a sezonului 9 “X Factor” a cântat melodia ”Nu mai beau”. De asemenea, acesta este cunoscut și pentru melodia ”Dă-i cu pumnul în nas”.

ADVERTISEMENT

În urma celor întâmplate la petrecere din weekend, Virgil Marius Bob va fi cercetat de procurorii Parchetului General. Conform IPS Sălaj, aici s-a ajuns după ce inițial, Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimelu Silvaniei a înaintat o plângere penală Poliției Orașului Șimleu Silvaniei.

Un bărbat de 50 de ani, din Șimleu Silvaniei, a reclamat că a fost agresat fizic la 7 octombrie, de un bărbat de 52 de ani, care locuiește tot în Șimleu Silvaniei.

ADVERTISEMENT

Având în vederea că în prim-plan este un senator, polițiștii au declinat cauza organului competent, adică Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

ADVERTISEMENT