Sport

Sepsi, făcută praf la tv după meciul cu Rapid: „Mai bine nu se prezentau! A fost dezastruoasă”

Florin Răducioiu a făcut-o praf pe Sepsi după înfrângerea categorică suferită în confruntarea cu Rapid, scor 0-3.
20.01.2023 | 23:02
Sepsi facuta praf la tv dupa meciul cu Rapid Mai bine nu se prezentau A fost dezastruoasa
Sepsi, făcută praf la TV după meciul cu Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul internațional a recunoscut că nu se aștepta ca Sepsi să fie învinsă atât de clar și a tras un semnal de alarmă pentru Cristiano Bergodi.

Sepsi, făcută praf la TV după meciul cu Rapid

Florin Răducioiu a făcut-o praf pe Sepsi în direct la TV după meciul cu Rapid, scor 0-3, fiind de părere că trupa lui Cristiano Bergodi mai bine nu se prezenta la meciul din Giulești:

ADVERTISEMENT

„E o dezamăgire foarte mare Sepsi. Are un merit mare, enorm, Rapidul. Sepsi mai bine nu se prezentau, pierdeau tot cu 3-0. Nu ne aşteptam la un asemenea scor, trebuie să-i dea de gândit lui Bergodi, Sepsi a fost dezastruoasă!”.

A meritat victoria Rapidul, Sepsi m-a dezamăgit. Rapid a fost pragmatică, a ştiut să profite de greşelile echipei lui Bergodi.

ADVERTISEMENT

În repriza a doua a gestionat scorul într-o manieră inteligentă, italiană”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

„Rapid a avut cea mai consistentă repriză din acest sezon!”

Și Ilie Dumitrescu a comentat victoria Rapidului, fiind de părere că Adrian Mutu a găsit o formulă de joc prin care își poate pune în evidență toți fotbaliștii.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Mister” a apreciat și felul în care elevii lui Adi Mutu reacționează când sunt în posesia mingii, dar și atunci când nu sunt: „Mi-a plăcut mult de tot Rapid, a fost cea mai consistentă primă repriză a lor din acest sezon. E o echipă care are o reacție bună la jocul cu minge și la jocul fără minge.

Cred că a contat foarte mult acest 4-3-3 alcătuit de Mutu. Trioul acesta e foarte bun, cu Albu în fața apărării”.

ADVERTISEMENT

„Și executantul cornerului bate foarte bine în zona asta periculoasă, cât să nu ajungă portarul la minge, a fost o minge trimisă inteligent, iar acolo așteptau exact cei mai înalți oameni ai Rapidului”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV Digisport.

ADVERTISEMENT