Sport

Rapid – Sepsi 3-0, în etapa 22 din SuperLiga. Marko Dugandzic, eroul partidei cu trei goluri în primele 20 de minute. Video

Vezi aici în format LIVE stream Rapid - Sepsi Sf. Gheorghe. Partida s-a disputat vineri, 20 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa 22 din SuperLiga.
20.01.2023 | 21:50
Rapid  Sepsi 30 in etapa 22 din SuperLiga Marko Dugandzic eroul partidei cu trei goluri in primele 20 de minute Video
Marko Dugandzic, „hattrick” în primele 20 de minute. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
20-01-2023
17:59

Rapid - Sepsi 3-0 (Dugandzic 5, 13, 18)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Final de meci! Rapid s-a impus fără emoții în duelul cu Sepsi, scor 3-0, Marko Dugandzic fiind eroul partidei și autorul tuturor golurilor.

Min 85 – Ocazie pentru Sepsi! Alexandru Tudorie trimite mingea în bară!

Min 70 – Dumitrescu a încercat să îl lobeze de la distanță pe Niczuly, însă mingea a trecut pe lângă poartă.

Min 68 – Ocazie mare pentru Rapid! Onea trimite un șut puternic de la distanță, dar mingea e respinsă în bară de Niczuly!

Min 62 – Ocazie mare pentru Sepsi! Branislav Ninaj reia cu capul din careu, însă mingea ajunge în brațele lui Horațiu Moldovan.

Min. 51 – Ocazie mare pentru Rapid! Marko Dugandzic trimite în bară.

Min. 18 – GOOOL Rapid! Marko Dugandzic face „tripla” după ce l-a învins pe Niczuly de la 11 metri. Este primul hattrick din cariera atacantului croat.

Min. 13 – GOOOL Rapid!!! Dugandzic face „dubla” cu o lovitură de cap, după o ieșire proastă din poartă a lui Niczuly!

Min. 5 – GOOOL Rapid!!! Gazdele deschid prin Marko Dugandzic, după un contraatac fulger!

Min. 1 – A început meciul din Giulești! Lovitura de start a fost dată, simbolic, de Costin Lazăr, fostul jucător al giuleștenilor.

20-01-2023
16:26

Echipele de start la Rapid - Sepsi

Au fost anunțate echipele de start pentru Rapid – Sepsi, meci care va începe la ora 20:00:

  • Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru(c), Iacob, Morais – Kait, Albu – Emmers, Ioniță, Pănoiu – Dugandzic; Rezerve: Drăghia, Ștefan, Ignat, Sefer, Ciobanu, Costache, Crivac, Gheorghe, Luckassen; Antrenor: Adrian Mutu
  • Sepsi: Niczuly (c) – Dimitrov, Ninaj, M. Tamas, Ispas – Rodriguez, Păun, Matei – Rondon, Tudorie, Ștefănescu; Rezerve: Began, Dumitrescu, Ciobotariu, Bălașa, I. Gheorghe, Nistor, Achahbar, Renta, Safranko; Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe are loc vineri, 20 ianuarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 22-a din SuperLiga. Vorbim despre două echipe care au ca obiectiv intrarea în play-off. Giuleștenii ocupă locul 4, cu 38 de puncte, la fel ca FCSB, care e mai sus la golaveraj iar covăsnenii încheie grupul primelor șase, cu 32 de puncte.

Unde se joacă meciul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

Confruntarea Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe se desfășoară vineri, 20 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Valentin Stănescu din Giulești, unde a fost ridicat din fondurile primite de la UEFA, o nouă și modernă arenă, ca urmare a faptului că România a găzduit patru meciuri de la turneul final al EURO 2020. Este unul dintre cele mai așteptate meciuri ale acestei prime runde din 2023, alături de FC Hermannstadt – FCSB și, mai ales, Farul – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Nu mai surprinde pe absolut nimeni vestea că partida dintre Rapid și Sepsi se va desfășura cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate de mult, pentru că fanii giuleșteni sunt printre fruntași în privința faptului că vin în număr mare la jocurile de acasă și suficient de mare inclusiv în deplasări.

Cine transmite la TV partida Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă vineri, 20 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Valentin Stănescu din București, în etapa 22 din SuperLiga și va fi difuzată în direct pe toate cele trei canale de sport, Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București vineri, 20 ianuarie, va fi zi foarte frumoasă, cu cerul senin pe tot parcursul zilei, iar maxima din termometre va urca la ora amiezii până la 15 grade. Desigur, jocul fiind programat der la ora 20:00 temperatura va scădea până la 6,5 grade, dar fără nici o amenințare de ploaie. Va conduce acest meci deosebit de important pentru ambele echipe arbitrul clujean Horațiu Feșnic.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

Rapid nu a putut face nici o achiziție în această iarnă, dar acum se anunță negocieri intense cu mai mulți jucători, după ce interdicția la transferuri a fost anulată. Singurul cu care s-a vorbit a fost atacantul Gicu Grozav de la Petrolul, dar nu s-a căzut de acord nici cu clubul, nici cu jucătorul. Prin urmare, la meciul cu Sepsi va lipsi doar francezul Papeau, aflat înprocesul de recuperare după operația de ligamente.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi nu are nici un nume nou la Sepsi pentru începutul anului 2023. În schimb a plecat atacantul Cătălin Golofca. Sepsi are un lot destul de echilibrat valoric, acoperind judicios fiecare post iar un mijlocaș ofensiv creator precum Achahbar revenit la turație maximă după problemele medicale ar fi un mare câștig.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

Și pentru casele de pariuri acest meci este unul foarte dificil în privința modului de acordare a cotelor. După cote se vede clar că măcar pe hârtie se anunță a fi o partidă echilibrată. Rapid, fiind gazdă, beneficiază de un ușor avantaj, respectiv 2,65 la victorie față de 2,95 primit de covăsneni. Șansă dublă 1X are cotă 1,45 iar șansă dublă X2 are cotă 1,55. Gol Rapid ajunge la cota de 1,40, gol Sepsi la 1,50.

ADVERTISEMENT

Sunt patru confruntări directe între cele două echipe și Rapid nu a pierdut niciodată. Sunt două rezultate de egalitate, câte unul la București și la Sfântu Gheorghe și două victorii ale giuleștenilor, 1-0 în Capitală, 2-1 în Covasna, rezultat din turul acestui sezon.

ADVERTISEMENT