Sport

Sepsi – FCSB 2-2, în etapa 6 din play-off în SuperLiga. Oaspeții amână petrecerea de titlu. Cum arată clasamentul

Sepsi și FCSB au remizat, scor 2-2, în etapa a 6-a din play-off-ul SuperLigii. Covăsnenii au revenit și au egalat de două ori după ce au fost conduși.
24.04.2024 | 23:40
Sepsi  FCSB 22 in etapa 6 din playoff in SuperLiga Oaspetii amana petrecerea de titlu Cum arata clasamentul
Sepsi și FCSB au remizat spectaculos, scor 2-2, în etapa a 6-a din play-off-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
24-04-2024
17:16

Sepsi - FCSB 2-2 (Varga 22, F. Ștefan 70 / Coman 8, Miculescu 34)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Sepsi și FCSB au remizat spectaculos la Sf. Gheorghe, scor 2-2, în etapa a 6-a din play-off-ul SuperLigii. Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a condus de două ori, însă covăsnenii au revenit. Indiferent de rezultatele din această rundă, FCSB nu poate deveni matematic campioană. 

Clasament Sepsi

Min. 90+4: Denis Ciobotariu a fost aproape să dea lovitură. Execuția fundașului central a trecut puțin pe lângă țintă. 

Min. 88: Kallaku trimite periculos spre poartă direct din lovitură liberă. Mingea se duce, în cele din urmă, departe de țintă. 

Min. 70: GOOOL Sepsi! Ștefan Târnovanu a ieșit neinspirat. Ștefan, rămas cu poarta goală, înscrie. 

Min. 60: Octavian Popescu a înaintat cu mingea la picior și a încercat să-l execute pe Niczuly. Tânărul atacant a trimis departe de țintă de la marginea careului. 

Min. 45+1: Varga s-a trezit cu mingea la picior după centrarea unui coechipier. Balonul a ajuns la piciorul atacantului lui Sepsi după un duel cu Ngezana. Mingea a fost deviată de Târnovanu în bară. 

Min. 40: Octavian Popescu i-a dat o pasă excelentă lui Băluță. Atacantul ratează dintr-o poziție ideală. Băluță a trimis direct în Niczuly. 

Min. 34: GOOOL FCSB! Miculescu, intrat în locul lui Florinel Coman, o readuce pe FCSB în avantaj. Atacantul înscrie din unghi cu un șut pe jos. Mingea se duce în plasa laterală. 

Min. 22: GOOOL Sepsi! Alimi l-a lansat excelent pe Varga. Atacantul lui Sepsi a scăpat de marcajul lui Vali Crețu și l-a învins pe Târnovanu cu un șut pe jos. 

Min. 18: Alex Băluță șutează cu piciorul stâng de la marginea careului. Balonul trece pe lângă poartă. 

Min. 8: GOOOL FCSB! Florinel Coman deschide scorul după o eroare a lui Kecskes. Darius Olaru a recuperat și l-a lăsat singur pe „șeptarul” roș-albaștrilor. 

Min. 7: Alex Băluță nu a șutat cu intensitate, însă l-a surprins pe Niczuly din interiorul careului. Mingea s-a dus în bară. Acțiune personală excelentă pentru Florinel Coman. 

Min. 5: Alimi șutează violent din afara careului. Mingea trece pe lângă poarta lui Ștefan Târnovanu. 

Min. 1: Băluță i-a pasat lui Tavi Popescu. Tânărul fotbalist de la FCSB l-a depășit pe Niczuly, însă Ciobotariu a respins în ultima clipă. 

Min. 1: Partida a început!

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ciobotariu, Kecskes, Fl. Ștefan – R. Varga, Alimi, Rența, K . Varga – Debeljuh, Ștefănescu. Rezerve: D. Moldovan, Gedo, Ninaj, Oroian, C. Matei, Kallaku, Popsa, Dumitrescu, Batzula, Safranko. Antrenor: Bernd Storck.

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Băluță, Coman. Rezerve: Udrea, Vlad, Panțîru, Haruț, Miculescu, Pandele, Antwi, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous.

Sepsi – FCSB aduce față în față ultima clasată din play-off-ul SuperLigii și liderul campionatului. Din acest punct de vedere, situația rămâne neschimbată comparativ cu meciul tur, câștigat de bucureșteni cu 2-1.

Sepsi – FCSB, live video online, în etapa 6 din play-off în SuperLiga

Pentru FCSB, duelul cu Sepsi vine la patru zile după remiza scor 2-2 contra rivalilor de la Rapid. A fost primul insucces al roș-albaștrilor în play-off, după patru victorii consecutive. Totuși, echipa lui Elias Charalambous păstrează un avans considerabil față de locul secund. Acesta era ocupat, înainte de startul rundei 6, de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

FCSB începe runda de la +11 în clasament, distanță care se poate mări chiar în această seară, cu un succes pe terenul lui Sepsi. Pare, așadar, inevitabil ca roș-albaștrii să câștige primul titlu după o pauză de nouă ani.

Sepsi este ultima, dar păstrează în continuare speranțe că se poate apropia de locurile care asigură calificarea în tururile preliminare ale UEFA Conference League. Pentru a recupera distanța față de Universitatea Craiova, Farul, CFR sau Rapid, covăsnenii au nevoie de un parcurs foarte bun în retur.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV Sepsi – FCSB

A doua partidă a rundei cu numărul 6 din play-off va fi televizată pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

Aici puteți găsi din timp echipele de start alese de Storck și Charalambous, precum și noutățile de la Sfântu Gheorghe, în timp real. Vă oferim și cele mai tari declarații ale celor implicați, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Program și clasament play-off SuperLiga

Miercuri s-a mai jucat și meciul Farul – Rapid, la Ovidiu, înaintea partidei de la Sfântu Gheorghe. Ziua de joi aduce și ultima partidă a rundei cu numărul 6 din play-off.

Miercuri, 24 aprilie

  • ora 19:00 Farul – Rapid
  • ora 21:45 Sepsi – FCSB (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Joi, 25 aprilie

  • ora 21:45 Universitatea Craiova – CFR Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament play-off SuperLiga

clasament play-off Superliga

Cote pariuri în meciul Sepsi – FCSB

Conform caselor de pariuri, FCSB este favorită la victorie pe terenul lui Sepsi. Totuși, bucureștenii nu au deloc o cotă mică. “2“ solist este cotat cu 2,37.

ADVERTISEMENT

Cei care mizează pe victoria lui Sepsi pot profita de o cotă excelentă, de 3,05. Remiza este cotată cu 3,30. Trebuie luat în calcul, totuși, că FCSB a câștigat ultimele șapte meciuri jucate contra covăsnenilor.

Sepsi – FCSB, live stream, 21:45, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

În tur, roș-albaștrii s-au impus cu 2-1 pe Arena Națională. Au marcat Florinel Coman și Alex Băluță, pentru lider, în timp ce reușita lui Sepsi i-a aparținut lui Gabriel Debeljuh.

Sepsi nu a mai învins trupa bucureșteană pe teren propriu din 5 decembrie 2018. Atunci, covăsnenii se impuneau prin 4-2. Unul dintre golurile roș-albaștrilor a fost marcat de Florinel Coman.

ADVERTISEMENT