Sport

Sepsi – CFR Cluj 1-1, în etapa a doua din play-off SuperLiga. Niczuly, paradă incredibilă la ultima fază. Pas greșit pentru Adrian Mutu. Cum arată clasamentul

Sepsi și CFR Cluj au remizat în etapa a doua din play-off-ul SuperLigii, scor 1-1. Roland Niczuly a avut o intervenție incredibilă la ultima fază.
29.03.2024 | 22:25
Sepsi  CFR Cluj 11 in etapa a doua din playoff SuperLiga Niczuly parada incredibila la ultima faza Pas gresit pentru Adrian Mutu Cum arata clasamentul
Sepsi și CFR Cluj au remizat în primul meci al etapei a doua din play-off-ul SuperLigii, scor 1-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
29-03-2024
20:32

Clasamentul după Sepsi - CFR Cluj 1-1

Sepsi și CFR Cluj și-au împărțit punctele în primul meci din a doua etapă a play-off-ului SuperLigii. Echipa finanțată de Neluțu Varga le-a egalat la puncte pe Universitatea Craiova și Rapid, care au un meci în minus. În schimb, gruparea din Gruia a făcut un nou pas greșit în cursa de urmărire a liderului FCSB. 

Clasament
Clasament
29-03-2024
20:29

Video. Sepsi - CFR Cluj 1-1

Sepsi și CFR Cluj au remizat în etapa a doua a play-off-ului SuperLigii. Daniel Bîrligea a cerut penalty în minutul 3 după un presupus contact în careu cu portarul Roland Niczuly. George Găman a lăsat jocul să continue. Faza a fost analizată în camera VAR, iar decizia a rămas aceeași, de a nu acorda penalty pentru CFR Cluj. 

Marius Ștefănescu a deschis scorul în minutul 9. Golgheterul lui Sepsi a înscris cu un șut în plasa laterală după o pasă excelentă a albanezului Kallaku. CFR Cluj a restabilit egalitatea în minutul 21. 

Ciprian Deac a centrat excelent din corner, iar Boben a înscris cu o lovitură de cap. Totuși, cornerul din care gruparea din Gruia a marcat a fost precedat de un ofsaid nesancționat de arbitri. Avonou a fost aproape să o aducă pe CFR Cluj în avantaj, însă „bomba” din finalul meciului a fost respinsă de sub bară de Niczuly. Vezi video aici

29-03-2024
16:52

Sepsi - CFR Cluj 1-1 (Ștefănescu 9 / Boben 21)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. 

Min. 90+3: Avonou șutează incredibil de bine de la distanță. Roland Niczuly respinge de sub bară. 

Min. 68: Ocazie mare de gol pentru Sepsi. Mingea centrată din corner a fost deviată spre poartă de Gabriel Debeljuh. Ninaj trece, de asemenea, pe lângă deschiderea scorului. 

Min. 39: Daniel Bîrligea scapă singur cu Niczuly. Portarul lui Sepsi respinge spectaculos. Ocazie uriașă pentru CFR Cluj. 

Min. 33: Keita șutează violent de la distanță. Mingea se duce puțin pe lângă poarta lui Sepsi. 

Min. 32: O neînțelegere între Răzvan Sava și Tachtsidis a fost aproape să se termine rău pentru CFR Cluj. Ciobotariu nu a reușit să reia în plasă din fața porții. 

Min. 28: Bîrligea îi pune excelent mingea cu pieptul la marginea careului lui Tachtsidis. Șutul grecului este reținut de Niczuly. 

Min. 21: GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac centrează excelent, iar Boben înscrie cu o lovitură de cap.

Min. 9: GOOOL Sepsi! Marius Ștefănescu a înscris cu un șut în plasa laterală. Golgheterul covăsnenilor a fructificat o pasă excelentă venită de la Kallaku

Min. 6: Otele șutează din unghi. Niczuly, revenit în poarta lui Sepsi, reușește să respingă. 

Min. 5: Marius Ștefănescu șutează violent de la distanță. Mingea trece pe lângă poartă. 

Min. 3: Ciprian Deac pasează excelent pentru Daniel Bîrligea. Atacantul cade în careu și solicită penalty. Faza este analizată în camera VAR, iar în cele din urmă jocul continuă. 

Min. 1: Partida a început!

Sepsi: Niczuly – Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu – Oroian, N. Păun, Kallaku, Fl. Ștefan – Ștefănescu, Debeljuh, K. Varga. Rezerve: D. Moldovan – Tănasă, Dumitrescu, Popsa, Oteliță, Aganovic, Alimi, Rondon, R. Varga, Safranko. Antrenor: Bernd Storck. 

CFR Cluj: Sava – Cr. Manea, Boben, Mogoș, Camora – Muhar, A. Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich – Cimpoesu, Mogoș, Abeid, Aussi, Al. Radu, R. Filip, Fica, Ciupei, Avounou, Serebe, Michael. Antrenor: Adrian Mutu. 

Sepsi – CFR Cluj este un meci foarte important mai ales pentru echipa oaspete. Jucătorii lui Adrian Mutu au ratat șansa de a a trece peste Rapid în clasamentul din SuperLiga, după ce au fost învinși cu 2-1 pe teren propriu de Universitatea Craiova.

Sepsi – CFR Cluj, live video online, în etapa a 2-a din play-off-ul SuperLigii

CFR Cluj a intrat în play-off pe locul 3, cu 27 de puncte. Ardelenii se aflau la doar cinci lungimi în urma liderului FCSB, însă în etapa 1 au fost învinși chiar pe teren propriu de Universitatea Craiova. FCSB a profitat și s-a distanțat la opt puncte.

ADVERTISEMENT

Mai mult, peste CFR Cluj au trecut și oltenii, iar Rapid a rămas la un punct în fața echipei lui Mutu. Astfel, meciul cu Sepsi devine capital pentru “Briliant“.

Gazdele au fost și ele învinse în prima etapă din play-off, chiar de către lider, cu 2-1. Sepsi este ultima în play-off și nu are decât șanse teoretice la o clasare pe poziția a treia, care duce la barajul pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Sepsi – CFR Cluj

La fel ca toate celelalte meciuri din etapa doua a play-off-ului și play-out-ului din SuperLiga, și meciul de pe terenul covăsnenilor va fi trasmis pe Digisport 1, Orangesport 1 și Prima Sport 1.

Duelul dintre Sepsi și CFR va putea fi urmărit și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO. Pentru această partidă, Adi Mutu nu va putea conta pe tânărul Matei Ilie, eliminat în meciul cu Universitatea Craiova. Ilie a marcat singurul gol al clujenilor în acea partidă și a fost integralist în meciul Armenia U21 – România U21, câștigat de “tricolorii“ mici cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Program etapa a 2-a și clasamentul play-off-ului din SuperLiga

Ca de obicei, sunt trei meciuri programate pentru etapa play-off-ului SuperLigii. Iată programul complet al partidelor din această rundă!

Vineri, 29 martie

  • ora 20:30 Sepsi – CFR Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1, Orangesport 1)

Sâmbătă, 30 martie

  • ora 21:00 Universitatea Craiova – Rapid (Digisport 1, Prima Sport 1, Orangesport 1)

Duminică, 31 martie

  • ora 21:00 Farul – FCSB (Digisport 1, Prima Sport 1, Orangesport 1)

Clasamentul play-off-ului din SuperLiga arată astfel, înaintea startului etapei a doua a acestei faze a competiției:

ADVERTISEMENT
  1. FCSB – 35 puncte
  2. Universitatea Craiova – 28 puncte
  3. Rapid – 28 puncte
  4. CFR Cluj – 27 puncte
  5. Farul – 25 puncte
  6. Sepsi – 22 puncte

Cote pariuri la meciul Sepsi – CFR Cluj

Favorită la victorie, în viziunea caselor de pariuri, este echipa oaspete. Elevii lui Adrian Mutu au cota 2,12 să câștige pe terenul celor de la Sepsi.

Cota pe victoria gazdelor este 3,40, în timp ce un rezultat de egalitate este cotat cu 3,50. Pentru pronosticul X2 (egal sau oaspeții câștigă), bookmakerii oferă cota 1,34.

Sepsi – CFR, live stream, 20:30, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

În sezonul regulat, Sepsi a învins-o pe fosta campioană cu 2-1, pe teren propriu. Meciul s-a jucat în data de 17 decembrie 2023, iar scorul final a fost 2-1 (Kallaku ’70, Damașcan ’85 / Tachtsidis ’21).

În tur, scorul a fost 3-0 pentru echipa antrenată pe atunci de Andrea Mandorlini. În ultimele cinci meciuri dispitate la Sfântu Gheorghe între cele două echipe, gazdele s-au impus de două ori, un meci s-a terminat la egalitate, iar CFR a câștigat în două rânduri.

ADVERTISEMENT