Life

Șerban Copoț spune de ce a divorțat de Antena 1 și iUmor

Șerban Copoț, Hienă de la Animal X, face dezvăluiri exclusive despre motivul pentru care a plecat de la emisiunea iUmor de la Antena 1.
12.10.2023 | 12:30
Serban Copot spune de ce a divortat de Antena 1 si iUmor
Șerban Copoț despre viața de familie. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Șerban Copoț a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre motivele care au stat în spatele divorțului de Antena 1  și de iUmor. De asemenea, el a făcut o serie de dezvăluiri incendiare din viața sa.

Șerban Copoț dezvăluie de ce a părăsit Antena 1

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Șerban Copoț face declarații exclusive despre soția și copiii lui. De asemenea ne spune motivul pentru care a plecat de la emisiunea iUmor, după 14 sezoane.

ADVERTISEMENT

Mărturisește că nu se prea ceartă cu Roxana și nu crede în parenting-ul fără nu. Hienă își aduce aminte cum a luat naștere trupa Animal X și cât de greu a fost momentul despărțirii. Cunoscutul cântăreț recunoaște că au mai fost momente când succesul i s-a urcat la cap, dar colegii lui au știut să-l tempereze.

Șerban Copoț a prezentat, timp de 14 sezoane, celebra emisiune iUmor de la Antena 1. Cunoscutul cântăreț ne spune de ce a plecat, până la urmă, din emisiune și cm s-a împăcat cu ideea de a dispărea de pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

“Am stat la iUmor din sezonul unu până în sezonul paisprezece. Am lucrat alături de o echipă foarte mișto, oameni supercreativi dar, din păcate, am avut de ales între tabără și emisiune.

Cred că am ales mai bine să merg cu proiectul meu de suflet, cu tabăra. iUmor rămâne pentru mine un proiect foarte frumos și mă bucur că au adus în locul nostru niște băieți super mișto care să ducă emisiunea mai departe. Este super tare, îi urmăresc în continuare și râd în fiecare sâmbătă”, declară Serban Copoț în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Șerban Copoț: “A fost ceva cu totul ieșit din comun”

Trupa Animal X a fost prima trupă românească premiata la MTV Europe Music Awards. Au fost surprinși și emoționați să primească cea mai importantă distincție muzicală.

“Ne-am simțit extraordinar când am fost premiați  la MTV Europe Music Awards! Era cea mai importantă distincție muzicală și ne apropia foarte tare de visul de a ieși afară din țară cu muzica noastră. A fost impresionant să participăm și la eventul în sine, unde ne-am întâlnit cu artiști gen Marylin Manson, Sophie-Ellis Bextor.

ADVERTISEMENT

A fost ceva cu totul ieșit din comun și participarea noastră a survenit în urma unui vot masiv. Dacă îmi aduc aminte corect, undeva peste 8000 de voturi și locul al doilea era la 700 și ceva”, spune Șerban Copoț pentru FANATIK.

Băieții de la Animal X erau prieteni foarte buni așa că au decis să întemeieze o formație. “N-am crezut”, “Pentru ea”, “Fără tine”, “Să pot ierta” au ajuns instant hituri. Au cunoscut succesul foarte rapid dar acest lucru a fost în favoarea lor.

“Eram prieteni din copilărie și treaba cu trupa a fost un vis comun. Noi încă ținem legătura și ne vedem cât de des se poate. A fost amețitor, dar ne-a responsabilizat succesul. Campaniile sociale la care ne-am alăturat (Turneul Antidrog și campaniile pe care le-am făcut cu Generația Verde) au fost că un soi de recunoștință față de părinții fanilor noștri. Ei sperau să învețe și ceva bun de la noi, odată ce toată atenția și inimile lor erau îndreptate către noi”, mai mărturisește cunoscutul cântăreț.

“M-a șlefuit și îmblânzit cu foarte mult tact”

Șerban Copoț  trăiește o frumoasă poveste cu Roxana, soția lui. Cunoscutul cântăreț mărturisește că și la 80 de ani se vedea alături de mama copiilor săi. Aflăm ce fel de tată este Hienă și cum se aplanează conflictele în familie.

“Roxana este persoana alături de care mă văd și la 80 de ani. E cel mai bun prieten al meu, cea mai bună soție și cea mai bună mamă din lume (după mama mea). M-a șlefuit și îmblânzit cu foarte mult tact pe durata a 17-18 ani și m-a transformat în cine sunt acum. Ne certăm foarte rar așadar nu pot spune care este procedura. Dar pot spune un singur lucru, nu am orgolii în ceea ce o privește și nici viceversa. Este clar că certurile trec și respectul rămâne.

Tatăl Șerban este prezent. Cu bune, cu rele, sunt alături de copii. Și, da, mă manipulează însă există limite. Nu cred în parentingul fără nu. Copiii îmi moștenesc talentul, dar sper să nu se apropie de showbiz”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK, Șerban Copoț.

“Binențeles că mi s-a urcat celebritatea la cap”

Hienă este multiplu campion național la yachting și specialist în Amprenta de Carbon. Cunoscutul cântăreț mărturisește, cu sinceritate, că au existat momente când i s-au ‘urcat’ celebritatea la cap.

“Sunt multiplu campion național la yachting, campion național en-titre și deținător al Cupei României alături de minunatul echipaj Hope. Teddy, Ramona, Danny-Luca, Mihnea, Daniel, Mihai și Marian sunt familia mea de pe mare, alături de care am câștigat zeci de medalii”, mai spune fostul prezentator iUmor.

 

ADVERTISEMENT