Life

Șerban Copoț și Dan Badea, înlocuiți la iUmor? Ce schimbări pregătește Antena 1

Vor fi Șerban Copoț și Dan Badea înlocuiți de la iUmor? S-ar părea că cei de la Antena 1 au în plan niște schimbări importante.
23.07.2023 | 15:08
Serban Copot si Dan Badea inlocuiti la iUmor Ce schimbari pregateste Antena 1
Șerban Copoț și Dan Badea, înlocuiți la iUmor? Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Șerban Copoț și Dan Badea vor fi înlocuiți de la iUmor? Producătorii de la Antena 1 par să aducă schimbări majore în cadrul emisiunii. Iar unele dintre ele îi vizează și pe cei doi prezentatori.

Șerban Copoț și Dan Badea, înlocuiți la iUmor?

După ce anterior, cei de la cancan.ro scriau că Nelu Cortea va fi înlocuit de la iUmor, iată că nici prezentatorii show-ului nu vor fi mai fi aceleași. Mai exact, sursa citată notează că Șerban Copoț și Dan Badea vor fi înlocuiți de la iUmor.

ADVERTISEMENT

Dacă Nelu Cortea ar putea fi înlocuit cu Cosmin Natanticu, fost concurent de la America Express, iată că Șerban Copoți și Dan Badea nu sunt nici ei mai prejos. De ce nu vor mai apărea la iUmor și ce planuri are Antena 1?

Se pare că Șerban Copoț a ales să se retragă de la iUmor, arată cancan.ro. De cealaltă parte, sursa citată scrie că Dan Badea urmează să plece și el. Cine le ia locul celor doi? Emi și Cuza, care de altfel au bifat deja câteva lovituri important din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Ce schimbări mai pregătește Antena 1

Cei doi au participat inclusiv la Asia Express. Mai mult de atât, au reușit să câștige și sezonul 17 Te cunosc de undeva și au fost adorați de publicul larg. Să nu uităm și de faptul că, unul dintre ei, mai exact Cuza, este și co-prezentator al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Se pare deci, că norocul le-a surâs ambilor artiști pe plan profesional. Dacă lucrurile se vor concretiza, iar Șerban Copoț și Dan Badea vor dispărea din peisaj, de acum, publicul se va delecta doar Emi și Cuza, arată cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește restul juraților de la iUmor, în afară de posibilitatea ca Nelu Cortea să fie eliminat, alte schimbări majore nu au fost anunțate la emisiunea de la Antena 1.

Menționăm că după plecarea lui Mihai Bendeac, emisiunea iUmor de la Antena 1 a suferit mai multe modificări. Mai multe nume celebre au apărut săptămânal la masă alături de Chello și Delia.

ADVERTISEMENT

Ultimii care au rămas cel mai mult au fost însă Nelu Cortea și Cătălin Bordea, câștigătorii America Express. Se pare însă că nici aceștia nu au reușit să petreacă prea mult timp la masa juraților.

ADVERTISEMENT