Life

Șerban Huidu, dezvăluiri despre momentul în care a difuzat la TV o filmare cu Andreea Esca înjurând: “Era mult mai grav”

Șerban Huidu, dezvăluiri despre episodul în care a difuzat la TV filmarea cu Andreea Esca înjurând. Cum a intrat în posesia clipului.
02.02.2024 | 15:35
Serban Huidu dezvaluiri despre momentul in care a difuzat la TV o filmare cu Andreea Esca injurand Era mult mai grav
Șerban Huidu, la un pas să fie dat în judecată de Andfeea Esca. Sursa foto: Captură YouTube, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a vorbit despre momentul în care a difuzat, la TV, o filmare cu Andreea Esca în timp ce înjura. Clipul video a ajuns și pe internet, foind vizualizat de multe persoane.

Ce a spus Șerban Huidu despre momentul în care a difuzat la TV o filmare cu Andreea Esca înjurând. Cum a ajuns clipul video la el

Cu mulți ani în urmă, la Cronica Cârcotașilor a ajuns un videoclip cu Andreea Esca în timp ce se afla la pupitrul știrilor, însă era în pauză. La momentul respectiv, știrista nu a închis microfonul și înregistrarea cu ceea ce a comunicat cu echipa de emisie.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ținut să menționeze că i s-a stricat casca. Replica pe care a folosit-o, însă, nu era menită să fie auzită de toată țara. Clipul cu întâmplarea a ajuns în emisiunea Cronica Cârcotașillor, de la Prima TV, unde a fost difuzat în premieră.

“Vezi că se f*** iar asta, că eu aud tot emisia în casca mea”, a spus Andreea Esca în pauza de la filmări, într-un videoclip ce nu era menit să fie făcut public.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Știrilor de la Pro TV a fost foarte deranjată de faptul că această filmare cu ea a apărut la televizor. Vedeta i-a acuzat că au dat dovadă de lipsă de colegialitate după ce au făcut acest gest.

Cel care i-a trimis înregistrarea a fost un bărbat din SUA, care a înregistrat ce s-a întâmplat la studio. La TV s-a difuzat doar o parte din înregistrarea respectivă.

ADVERTISEMENT

“Era un tip din America. El urmărea acolo PRO TV, PRO TV Internațional și Acasă TV. Asta prindea el în America. Avea un echipament mai performant și a fost o breșă la ei în securitate, și el a înregistrat și ce se întâmpla în studio.

El ne-a trimis înregistrarea, dar am decis să dăm din ea doar partea cu Esca. Erau mult mai multe pe ea. I-am dat ulterior caseta lui Sârbu și mi-au mulțumit când au văzut ce era pe ea.

ADVERTISEMENT

Esca voia să mă dea în judecată.  Noi am dat doar faza mai haioasă cu Esca. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip”, a povestit Șerban Huidu în podcastul găzduit de Mihai Morar, Fain & Simplu.

Ce propunere a primit Șerban Huidu

Mai mult, Adrian Sârbu l-a chemat pe Șerban Huidu pentru a negocia și chiar a vrut să-l despartă de colegul său de platou, Mihai Găinușă. El ar fi ajuns la Pro TV, iar colegul său la Acasă TV, însă au refuzat.

“Sârbu nu auzise de Cronică, atunci când cu Esca a auzit. El m-a chemat la PRO TV, însă a vrut să ne despartă. Pe mine să mă bage la PRO TV și pe Mișu la Acasă TV. Mi-a zis: ‘ce emisiune faceți voi acolo, nu știu, n-am auzit, aia e emisiune?’

Adevărul e că erau unii, la acea vreme, care se așezaseră pe un piedestal și am venit noi atunci să le dam la gioale. A fost deranj mare”, a mai poevstit vedeta de la Prima TV

ADVERTISEMENT