Sporturi

Serena Williams – Mihaela Buzărnescu 6-3, 5-7, 6-1, în turul 2 la Roland Garros. Miki este eliminată, deşi a făcut un meci remarcabil

FANATIK.RO vă oferă informaţii despre meciul din turul 2 de la Roland Garros dintre Serena Williams şi Mihaela Buzărnescu.
02.06.2021 | 20:10
Serena Williams  Mihaela Buzarnescu 63 57 61 in turul 2 la Roland Garros Miki este eliminata desi a facut un meci remarcabil
ADVERTISEMENT
02-06-2021
16:05

Acum se joacă meciul Serena Williams - Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul 2 la Roland Garros, deşi i-a dat o replică excelentă Serenei Williams. Românca a câştigat setul doi şi am avut decisiv. Dar Serena a fost de neoprit în manşa a treia şi o va înfrunta pe Danielle Rose Collins în următoarea partidă.

6-1. Serena merge în turul 3.

5-1. Game lung câştigat de Serena.

4-1. Buzărnescu îşi face serviciul.

4-0. Serena face un nou game.

3-0. Serena face un nou break.

2-0. Mihaela a ratat două mingi de break, Serena îşi face serviciul.

1-0. Break Serena în startul decisivului.

Miki Buzărnescu dă lovitura. A făcut break şi a trimis meciul în decisiv

5-7. Break Miki, care îşi adjudecă setul doi. Avem decisiv.

5-6. Buzărnescu salvează două mingi de break şi îşi face serviciul.

5-5. Serena îşi ţine serviciul fără emoţii.

4-5. Buzărnescu trece din nou în faţă.

4-4. Serena egalează.

3-4. Răspunde și Serena cu break.

2-4. Break Buzărnescu!

2-3. Buzărnescu îşi face serviciul după ce salvează mingi de break. Trece din nou în avantaj.

2-2. Serena îşi face serviciul fără probleme.

1-2: Românca încearcă să țină pasul cu Serena!

Buzărnescu a rezistat doar prima jumătate de set în faţa Serenei

6-3: Williams își adjudecă primul set!

5-3: Americanca își continuă ascensiunea

4-3: Serena face game alb.

3-3: Miki salvează o minge de break și menține echilibrul.

3-2: Românca a pus probleme la retur, dar Serena a servit excelent.

2-2: Buzărnescu joacă perfect pe serviciu.

2-1: Seria continuă și Williams nu are probleme pe propriul serviciu.

1-1: Miki își face serviciul.

1-0: Serena are start lansat și își face serviciul la 0.

A început întâlnirea Serena Williams – Mihaela Buzărnescu, din turul 2 de la Roland Garros.

Meciul Serena Williams – Mihaela Buzărnescu are loc miercuri, 2 iunie, cu începere în jurul orei 18:00, ora României, în cadrul turului 2 al competiţiei feminine de la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

În primul tur, multipla campioană americancă a avut în faţă tot o jucătoare din România, pe Irina Begu. Primul set se putea încheia cu victoria Irinei, care a avut o revenire fantastică de la 2-5 la 6-5 şi în tie-break a condus cu 6-4, mai având nevoie de un singur punct.

ADVERTISEMENT

Din păcate, aşa cum s-a întâmplat de multe ori, psihicul a trădat-o pe româncă şi aceasta a pierdut setul şi meciul, pentru că în al doilea act a fost o pradă uşoară pentru experienţa Serenei.

Serena Williams – Mihaela Buzărnescu Live stream Eurosport în turul 2 la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu era dată victimă sigură în primul tur, în faţa olandezei Arantxa Rus, însă după un meci în care a avut şi momente excelente, dar şi căderi masive, românca a bifat un 2-0 neaşteptat. Buzărnescu a ajuns pe tabloul principal, deşi e numărul 105 mondial, doar ca urmare a retragerii unor jucătoare, printre care şi Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea Serena Williams – Mihaela Buzărnescu se dispută miercuri, 2 iunie, de la ora 18:00, în turul 2 al turneului de Grand Slam de la Roland Garros şi este transmisă în direct şi exclusivitate de postul Eurosport. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Mihaela Buzărnescu nu a mai reuşit să revină la forma din 2018 după accidentare

La 39 de ani, Serena Williams nu mai este nici pe departe acea jucătoare care îşi executa adversarele fără să clipească, dar a demonstrat şi în meciul cu Irina Begu că încă e capabilă, prin experienţa ei uriaşă, să găsească soluţile cele mai bune. Loveşte cu o forţă impresionantă, comparabilă ca a unui bărbat şi are un procentaj destul de bun la serviciu.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu nu a mai reuşit să revină la forma care o propulsase la un moment dat între primele 20 jucătoare ale lumii, după ce a suferit acea teribilă ruptură de ligamente la genunchi în timpul meciului cu Elina Svitolina la Mastersul de la Rogers Cup Toronto în 2018.

Cât a câştigat Mihalea Buzărnescu pentru calificarea în turul 2 la Roland Garros

Toate eforturile ei au fost în zadar şi la majoritatea turneelor la care a fost prezentă fie a fost eliminată încă din primele tururi, fie a trebuit să joace în calificări şi nu a reuşit să ajungă pe tabloul principal. La 33 de ani e greu de crezut că ar mai putea vreodată să mai urce atât de sus cum o făcuse în 2018.

ADVERTISEMENT

Are însă acum o şansă uriaşă de a da tot ce poate în faţa unui monstru sacru al tenisului feminin, cu 23 de succese în turnee de Grand Slam şi aproape o sută în toate turneele la care a fost prezentă. Pentru calificarea în turul 2 la Roland Garros ea a câştigat 60.000 de euro şi dacă ar reuşi să producă surpriza venitul ar urca la 84.000 de euro.

Cotă simbolică pentru victoria Serenei Williams în meciul cu Mihaela Buzărnescu

Cele două nu s-au întâlnit niciodată, lucru totuşi explicabil prin faptul că doar în 2017 şi în special în 2018 Buzărnescu a pătruns în lumea bună a tenisului feminin, până atunci ea fiind binecunoscută doar în turneele ITF.

Pentru bookmakeri românca nici nu există în acest meci, americanca primind o cotă cu adevărat simbolică, 1,15, după ce în faţa lui Begu a avut 1,35-1,40. E adevărat că şi Irina ocupă locul 75, 30 de poziţii mai sus decât Mihaela. Serena încă mai speră să poate reuşi al 24-lea succes într-un Grand Slam, pentru a egala recordul all time al australiancei Margaret Court.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete