Sport

Serena Williams s-a răzgândit și nu mai vrea să se retragă: “Întotdeauna am iubit Australia”

După ce anunțase că US Open, întrecere pe care a părăsit-o în turul 3, este ultimul turneu al carierei, Serena Williams face declarații care arată că lucrurile nu mai sunt la fel de clare.
04.09.2022 | 21:35
Serena Williams sa razgandit si nu mai vrea sa se retraga Intotdeauna am iubit Australia
S-a răzgândit, oare, Serena Williams, legate de retragere? Ultima sa declarație lasă loc speculațiilor. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

US Open este ultimul turneu. Și este gata să fie mamă și să exloreze o altă versiune a sa. Acestea, erau, pe scurt, mesajele transmise de Serena Williams, în revista Vogue, cea care a primit exclusivitatea anunțului retragerii Serenei Williams. Numai că, meciul maraton cu Ajla Tomljanovic, din turul 3 al competiției de la New York, care a consființit eliminarea sa, ar putea să nu fie, totuși, ultimul al carierei.

”Nu se știe niciodată”, a răspuns Serena Williams atunci când a fost întrebată dacă este ultimul său US Open

După înfrângerea în fața Ajlei Tomljanovic, Serena Williams a plâns ca un copil și a rostit un discurs emoționant pe teren. La conferința de presă însă, răspunsurile sale au avut darul de a-i pune pe fani pe gânduri.

ADVERTISEMENT

A menționat că a simțit că jocul său a crescut pe parcursul turneului. Iar când a fost întrebată dacă este ultimul său US Open, a replicat: ”Nu se știe niciodată”.

Mai mult, scriu jurnaliștii de la AS, și un alt lucru a dat de gândit. ”Nu știu [n.r. ce ar fi nevoie pentru a juca din nou] – nu mă gândesc la asta. Totuși, întotdeauna am iubit Australia”, a spus ea zâmbind.

ADVERTISEMENT

Și, în continuare, a lăsat să se înțeleagă că va mai cugeta în ceea ce privește retragerea. ”Dar da, știi ce, am parcurs un drum lung de la ediția de anul trecut de la Wimbledon.

Nu sunt sigură dacă acesta a fost ultimul meu moment sau nu. Să o fac într-un alt moment cred că este mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Căci este nevoie de multă muncă pentru a ajunge aici. Și e clar că sunt capabilă încă. Este însă nevoie de mult mai mult decât atât.

Sunt gata să fiu mamă, să explorez o altă versiune a Serenei. Tehnic vorbind, în lume sunt încă super tânără, așa că vreau să am un pic de viață în timp ce încă sunt capabilă să merg”, a fost declarația Serenei Williams.

ADVERTISEMENT