Life

Serghei Mizil îl demască pe Mădălin Voicu după interviul luat de Denise Rifai: „Nici la botez nu a vrut să vină, la singurul nepot”

28.04.2021 | 17:25
Serghei Mizil il demasca pe Madalin Voicu dupa interviul luat de Denise Rifai Nici la botez nu a vrut sa vina la singurul nepot
Serghei Mizil îl critică dur pe Mădălin Voicu după interviul dat lui Denise Rifai. Foto: wowbiz.ro/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil și Mădălin Voicu au fost cândva ca frații, însă în ultima perioadă cei doi nu-și mai vorbesc deloc. Serghei susține că Mădălin a fost cel care s-a distanțat de toată lumea, comentând interviul pe care acesta l-a acordat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Fiului fostului lider comunist Paul Niculescu Mizil nu crede în suferința pe care Mădălin Voicu a arătat-o pe micul ecran și a dorit să îl demaște pe acesta, căci nu ar fi fost tocmai sincer în interviul său.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus despre fostul politician că nu mai păstrează legătura nici măcar cu familia, darămite cu prietenii, și că a lipsit de la botezul unicului său nepot pentru că s-a săturat de astfel de evenimente.

Serghei Mizil dă de pământ cu Mădălin Voicu

Chiar dacă acum nu mai există nicio prietenie între el și Mădălin, Serghei își amintește cu drag de momentele frumoase pe care le-a petrecut de-a lungul anilor cu acesta.

ADVERTISEMENT

„Adică, tot ce vedeți voi că spune la televizor cu copiii… el nici nu își vede copiii, nici nu îi bagă în seamă, nimic. E un…, un…, un… și un… Toată lumea spune: „De ce nu ți-ai dat seama?”. Mi-am dat seama, dar atunci nu conta. Eram copii. După, a început să facă toate măgăriile, dar nu mie, la toți prietenii, că el nu s-a certat doar cu mine.

El s-a certat absolut cu toată lumea. Cu toate că cele mai frumoase amintiri sunt legate de el, că de aia nu am cum să nu spun. Făcea și el parte din povestirile alea pentru că așa a fost să fie”, a spus Mizil despre Mădălin Voicu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Nici la botez nu a vrut să vină, la singurul nepot. Eu i-am spus fiului său: „Băi, dacă pe ăla îl deranjează că vin eu, nu vin” și i-a spus, iar el a zis: „Nu, băi, că eu sunt sătul de botezuri”. Cum dai un răspuns fiului tău, singurul tău nepot că tu ești sătul de botezuri și nu vii? Nu cred în nicio suferință”, a adăugat Serghei.

 

 

De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink