Life

Serghei Mizil, la 69 de ani! Cum scapă de mahmureală după un chef de două zile

Serghei Mizil a împlinit 69 de ani, motiv perfect de un chef de pomină care să țină minimum două zile și la care să nu se înfrâneze când vine vorba de șpriț.
23.09.2022 | 20:12
Serghei Mizil la 69 de ani Cum scapa de mahmureala dupa un chef de doua zile
Serghei Mizil împlinește 69 de ani și ne-a dezvăluit cum scapă de mahmureală după chefuri de pomină / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil, copilul de bani gata al regimului Ceaușescu, unul dintre rebelii sistemului comunist, nonconformistul ultimilor 30 de ani, a împlinit, astăzi, 23 septembrie 2022, vârsta de 69 de ani. Și, cu umorul caracteristic, el a vorbit cu FANATIK despre momentul împlinirii celei mai ”frumoase” vârste, dar și cum reușește să mai petreacă timp de două zile, rețeta lui contra mahmurelii fiind una… de mare efect.

Serghei Mizil petrece de ziua lui: ”Nu mă mai impresionează nimic. Fac totuși 69 de ani”

În exclusivitate pentru FANATIK, bine-dispus din cale afară, Serghei Mizil a vorbit despre momentul împlinirii celor 69 de ani. Și, în stilu-i caracteristic, nu a ascuns că ziua lui de naștere este prilej pentru o băută care să țină două zile. Sau, cine știe, poate chiar mai mult.

ADVERTISEMENT

”Ce să fac și eu de ziua mea? Beau un șpriț corespunzător”, ne-a spus, râzând în hohote, Serghei Mizil. Și, chiar dacă șprițul este în compania prietenilor săi, Serghei nici nu se gândește la cadouri. Oricum, precizează el, nu îi place să primească obiecte drept daruri.

”Eu nu aștept cadouri, nu îmi plac… Eu îmi iau doar ce îmi place. Auzi, îmi zic prietenii că îmi plac banii la plic (se aud râsete în fundal, n. red.). Eu, de obicei, îmi cumpăr singur ce am nevoie. Așa fac și când sunt invitat sau când e ziua cuiva: îi dau bani să își ia fiecare ce vrea”, a mai precizat nonconformistul Serghei Mizil.

ADVERTISEMENT

De altfel, explică el, faptul că nu vrea cadouri de ziua lui de naștere poate fi înțeles. A trăit, deja, 69 de ani și, din postura de om de afaceri își permite cam tot ce și-ar dori. ”Și, la o adică, ce să mai vreau la 69 de ani? Nu mă mai impresionează nimic. Fac totuși 69 de ani (râde cu poftă, n. red.)!”, ne-a mai spus Serghei Mizil.

Serghei Mizil, chef de pomină timp de două zile

Serghei Mizil ne-a mărturisit că petrecerea cu ocazia zilei sale de naștere a început încă de cu o zi înainte de a împlini cei 69 de ani. Și, spune el, petrecerea este una de neuitat.

ADVERTISEMENT

”Am început să petrec de aseară (joi, 22 septembrie 2022, n. red.). Acum stau puțin să îmi revin (conversația are loc în jurul serii, n. red.), iar apoi mă apuc din nou. (…) Ce îmi doresc mie? Să fiu sănătos. Cu restul m-am descurcat.

Și cu sănătatea este bine pentru mine, până acum. Dar asta e cel mai important. Poți să ai lovele dacă te lasă ceva degeaba le ai. Se ceată lumea pe banii tăi, atâta tot. Mai bine îi consum eu pe toțo și nu o să aibă pe ce să se certe”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Serghei Mizil.

ADVERTISEMENT

Cum se vindecă Serghei Mizil de cumplita mahmureală

Serghei Mizil este unul dintre marii petrecăreți ai României. Și, ca orice petrecăreț care se respectă, are câteva tertipuri care îl feresc de cumplitele mahmureli rezultate în urma unei nopți mai încinse, bine udată cu diverse licori bahice.

De altfel, a dezvăluit el pentru FANATIK, deja, de ziua lui, Serghei Mizil a apelat la leacul contra mahmurelii. Astfel, recunoaște râzând, nu ar fi putut să petreacă chiar de ziua lui. Iar dacă alții apelează la tot felul de medicamente, hidratare, la vitamine, mâncăruri sau alte lucruri pentru a scăpa de mahmureală, Serghei Mizil este adeptul ”metodei populare”.

”Cel mai bun leac, pentru mine, de mahmureală este berea. Nu beau cafea, o bere e cea mai bună, cui pe cui se scoate. O bere rece, din aia mică, o fiolă, e perfectă. Am avut și azi, îți dai seama, nevoie de o fiolă. A fost spectaculos aseară”, ne-a spus Serghei Mizil, în exclusivitate.

Povestea impresionantă a lui Serghei Mizil

Serghei Mizil a fost unul dintre cei care au beneficiat la maximum de avantajele copiilor din nomenclatura comunistă. Fiu al liderului comunist Paul Niculescu Mizil, Serghei a fost însă un tânăr care nu s-a conformat regulilor din acea vreme. De altfel, chiar și meseria pe care și-a ales-o, una de boem prin excelență – pictor – anunța felul lui de a fi.

Înainte de 1989, mărturisea Serghei Mizil, făcea speculă. Adică aducea din străinătate obiecte care făceau subiectul pieței negre de la noi: aparate video, blugi, ceasuri și băuturi de lux, dar și alte lucruri la care românii, la acea vreme, doar visau.

După Revoluție, Serghei Mizil, cu un capital serios strâns în vremurile de tristă amintire, devenea om de afaceri. Iar investițiile făcute au fost, deloc surprinzător, în domeniul restaurantelor și barurilor. Cu toate acestea, nu s-a ferit nici de domeniul imobiliar, reușind să câștige sume mari de bani.

Serghei Niculescu Mizil nu a ascuns niciodată că a fost prieten cu personaje controversate (precum fiul lui Nicolae Ceaușescu, Nicu), artiști cunoscuți precum Mădălin Voicu, sau cu sportivi și antrenori celebri precum Mircea Lucescu sau Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT