Fotbal international

Sergio Aguero şi-a găsit o nouă ocupaţie în timp de pandemie. Starul lui Manchester City îi învaţă pe copii să numere în spaniolă

09.06.2020 | 11:39
Sergio Aguero sia gasit o noua ocupatie in timp de pandemie Starul lui Manchester City ii invata pe copii sa numere in spaniola
ADVERTISEMENT

În timp de pandemie multe vedete din diferite domenii, fie că e vorba de lumea showbizz-ului sau a sportului, au ţinut să nu stea deoparte şi să privească. Pur şi simplu şi-au dorit să fie implicate în a face ceva în folosul semenilor, cât de puţin, dar să facă.

Sergio Aguero, starul lui Manchester City, are o nouă ocupaţie, profesor de limbă spaniolă

Printre sportivii care şi-au găsit o nouă ocupaţie în timp de pandemie se află şi starul argentinian al lui Manchester City, Sergio Aguero, cu o vechime deja de nouă sezoane petrecute în Premier League, din 2011, când era cumpărat cu 50 de milioane euro de la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT
Sergio Aguero şi-a găsit o nouă ocupaţie în timp de pandemie. Starul lui Manchester City îi învaţă pe copii să numere în spaniolă. Foto: Daily Mail,.co.uk

Noua ocupaţie a golgeterului lui Pep Guardiola, cu doar câteva zile înainte de reluarea sezonului cu un Manchester City – Arsenal, este de profesor de limbă spaniolă.

A intrat într-un program online creat de BBC

Sergio Aguero a intrat într-un program online creat de BBC în scopul ajutorării copiiilor, nevoiţi să întrerupă activitatea şcolară din cauza pandemiei şi a acceptat să îi înveţe limba spaniolă.

ADVERTISEMENT

Prima sa intrare în direct în calitate de profesor va avea loc joi, 11 iunie, iar ceea ce va face argentinianul va fi să îi înveţe pe cei foarte mici să numere în spaniolă până la 12.

Are un băiat de 11 ani

Fotbalistul are şi el un băiat de 11 ani şi s-a arătat foarte încântat de această posibilitate de a deveni timp de o jumătate de oră dascăl pentru cei mici, spunând da invitaţiei celor de BBC din primul moment.

ADVERTISEMENT

„Este un moment dificil pentru copii în acest moment, dar și pentru părinții care încearcă să-i țină concentrați pe educația lor de acasă. BBC face o muncă strălucitoare pentru a ajuta și sunt onorat să pot juca un rol în acest program.”

BBC, încântată de colaborare

Directorul serviciilor pentru copii al BBC, Alice Webb, a declarat: „Suntem mândri că BBC poate reuni atât de mulți oameni valoroşi pentru a oferi un pachet larg de sprijin pentru a ajuta copiii și părinții din Marea Britanie într-un moment atât de provocator.

ADVERTISEMENT

Am spus că BBC va fi aici pentru oameni prin această criză și ne-am referit la asta. Este vital ca fiecare copil să poată continua să învețe – iar lecțiile pe care le vom pune ne vom asigura că se vor distra în același timp.”

ADVERTISEMENT