Sport

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, răspuns în litigiul cu Universitatea Craiova. Ce decizie a luat Comisia de Recurs a FRF

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au cerut daune uriașe din partea Universității Craiova, în valoare de 7,5 milioane de euro! Decizia luată de Comisia de Recurs
13.04.2023 | 18:03
Sergiu Hanca si Ionut Vina raspuns in litigiul cu Universitatea Craiova Ce decizie a luat Comisia de Recurs a FRF
7,5 milioane de euro despăgubiri cereau de la U Craiova Sergiu Hanca și Ionut Vînă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au cerut încetarea raporturilor contractuale cu Universitatea Craiova, iar pretențiile lor financiare s-au ridicat la 7,5 milioane de euro. Jucătorii au pierdut la prima comisie, însă au făcut recurs.

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au scăpat de Universitatea Craiova! Au pierdut recursul și au rămas cu buza umflată

Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a dat decizia finală în cazul lui Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Jucătorii au fost declarați liberi, însă nu vor fi despăgubiți: „Întrunită joi, 13 aprilie 2023, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri: HANCA SERGIU CĂTĂLIN vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – CU MAJORITATE: Respinge recursurile formulate de părți ca nefondate. Definitivă și executorie pe plan intern”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, „renegații” Universitatea Craiova mai au o cale de atac: „Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 13.04.2023 în ședință nepublică, la sediul LPF. OPINIE SEPARATĂ: Admite recursul formulat de jucătorul Hanca Sergiu Cătălin. Respinge recursul formulat de U Craiova 1948 Club Sportiv SA”.

După Hanca, aceeași sentință a fost dată și în cazul mijlocașului venit de la FCSB: „VÎNĂ IONUȚ DANIEL vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – CU MAJORITATE: Respinge recursurile formulate de părți ca nefondate. Definitivă și executorie pe plan intern.

ADVERTISEMENT

Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 13.04.2023 în ședință nepublică, la sediul LPF. OPINIE SEPARATĂ: Admite recursul formulat de jucătorul Vînă Ionuț Daniel. Respinge recursul formulat de U Craiova 1948 Club Sportiv SA”, se mai arată pe site-ul lpf.ro.

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, făcuți praf de Mihai Rotaru: „Nu au nicio șansă nici la TAS!”

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, i-a atacat dur pe cei doi jucători„E o copilărie, e o prostie. Vînă şi Hanca nu s-au antrenat pe coclauri şi în baza noastră. Au fost patru zile. Au prins cantonamentul cu noi. Când nu au prins prima echipă au stat cu noi în cantonament, au mâncat cu noi, au avut preparator. E o copilărie, e o nebunie.

ADVERTISEMENT

Eu sunt dezamăgit mai mult pentru Vînă, Hanca a venit ca şi mercenar de cuvânt. Face tot ceea ce poate pentru a susţine clubul. Dar nu am avut o perioadă mai lungă de timp să ne cunoaştem.

Pe Vînă ştiţi foarte bine de unde l-am luat, era marginalizat la FCSB. I-am dat numărul 10, i-am dat şanse. Să mergi pe drumul ăsta, Vînă, ar trebui să îţi fie ruşine. Ei au avut acest miraj al banilor. N-au nicio șansă nici la TAS”.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a fost cel care a decis să îi excludă din lot pe cei doi, iar antrenorul a fost chemat în garanție, așa cum FANATIK a dezvăluit, lucru confirmat și de Mihai Rotaru:

„Nu ne-am îndreptat împotriva lui Mirel Rădoi, l-am chemat în garanţie. Acea decizie de a îi pune 3-4 zile în afara lotului îi aparţine antrenorului, nu clubului. Dacă cineva trebuie să plătească, de ce clubul? Mirel Rădoi a luat mereu decizii singur, e comportamentul său”, declara omul de afaceri.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,90 este cota pentru ”ambele echipe înscriu” la Universitatea Craiova – Rapid

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”