News

Sergiu, tăticul călăreț, s-a ales cu dosar penal. După ce a fost prins de polițiști a dispărut de acasă

03.08.2020 | 16:24
Sergiu taticul calaret sa ales cu dosar penal Dupa ce a fost prins de politisti a disparut de acasa
ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a impresionat toată România după ce a mers la o maternitate din Iași călare pe un cal.

Sergiu Ciobotariu nu a putut să stea departe de soția sa care îi năștea copilul și a încălcat pandemia pentru a-și vizita familia.

ADVERTISEMENT

Mii de oameni au decis să-l ajute cu bani pe „tăticul călăreț”, impresionați de povestea sa de viață, însă bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Sergiu, tăticul călăreț, și-a cumpărat mașină fără să dețină permis de conducere

Tânărul nu avea o casă unde să locuiască alături de soție și cei trei copii, astfel că sportivul Cătălin Moroșanu s-a implicat și a demarat o campanie de strângere de fonduri, pentru a-l ajuta pe Sergiu.

ADVERTISEMENT

Potrivit Adevărul, în contul „tăticului călăreț” s-au strâns 42.000 de euro, 37.000 de euro fiind folosiți pentru a cumpăra o casă.

„Şi pentru că în cont au mai rămas strânşi de voi 5.600 de euro (27.900 de lei), aceşti bani vor rămâne la dispoziţia lui Sergiu pentru a-l ajuta în startul unei noi vieţi. În aceste vremuri grele, am fost impresionat de oamenii simpli care s-au implicat pentru a-l ajuta pe Sergiu. Din puţinul lor, au arătat că românii sunt oameni puri şi împreună putem reuşi tot ceea ce ne propunem. Mă înclin în faţa voastră, oameni buni, Sergiu vă mulţumeşte din suflet!“, anunțat, fericit, Cătălin Moroşanu.

ADVERTISEMENT
„Tăticul călăreț” și-a vizitat soția, călărare, în plină pandemie
„Tăticul călăreț” și-a vizitat soția, călărare, în plină pandemie

Din banii rămași, Sergiu a decis să-și cumpere o mașină, cu toate că nu are carnet de șofer. Din păcate, s-a urcat la volan fără a aștepta să aibă dreptul legal și a fost prins de polițiști. Implicit s-a ales cu dosar penal, lucru confirmat de autorități.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt“, aexplică Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

ADVERTISEMENT

Așadar, Sergiu Ciobotariu a renunțat la cai și s-a pricopsit cu mai multe mașini, inclusiv o mașină de teren. Mai mult, conform vecinilor, tânărul a dispărut de acasă de mai bine de o lună, împreună cu familia sa, după ce s-a ales cu dosar penal pentru că a condus fără permis.

ADVERTISEMENT