Life

Serialele cu care Disney Plus vrea să ia fața Netflix. Ce super producții poți vedea în ianuarie cu doar 30 de lei

Disney Plus are planuri mari și are și șansă de reușită. Am aflat ce seriale noi va oferi serviciu de Streaming, iar veștile sunt impresionante.
22.12.2022 | 20:29
Serialele cu care Disney Plus vrea sa ia fata Netflix Ce super productii poti vedea in ianuarie cu doar 30 de lei
Ce filme aduce Disney Plus în luna ianuarie 2023. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Disney Plus aduce în prim plan filme și seriale celebre pe care nu ai cum să nu le știi. Cei care au ales să se aboneze și să plătească abonamentul de doar 30 de lei pe lună vor avea de unde să aleagă

Ce seriale aduce Disney Plus în luna ianuarie 2023

Unul dintre serialele care va fi pe placul multor persoane este serialul original polițist, ”Bun venit la Chippendales”. De asemenea, Disney Plus aduce și comedii britanice, precum ”Extraordinar”, dar și filmul Amsterdam, care are o distribuție de excepție.

ADVERTISEMENT

Tot la Disney Plus putem să urmărim și noi sezoane din faimoasele seriale ”Băieți răi din rezervație”, dar și ”Războiul stelelor: Lotul rău”.

”Serialul ”Bun venit la Chippendales” va avea premiera pe data de 11 ianuarie. Abonații Disney Plus vor putea urmări viața unui imigrant indian, care devine într-un mod neașteptat fondatorul unui imperiu de dansatori.

ADVERTISEMENT

Mai departe, acesta nu va lăsa nimic să îi stea în calea visului său, iar acțiunea va ține pe oricine cu sufletul la gură.

Pe 4 ianuarie avem premiera filmului Amsterdam, o poveste despre trei prieteni care ajung într-un complot secret din istoria Americii, acțiunea având loc în anii 1930.

ADVERTISEMENT

Prietenii sunt un medic și un avocat, amândoi fiind veterani din Primul Război Mondial, alături de o asistentă care i-a îngrijit pe amândoi. De unde vine numele Amsterdam? Pactul între cei trei a fost încheiat în capitala Olandei.

Acolo, cei trei prieteni și-au jurat că vor fi mereu unul lângă celălalt. Pentru restul acțiunii, va fi nevoie să vă uitați pe Disney Plus.

ADVERTISEMENT

Serialul ”Extraordinar” ar putea face furori

Serialul ”Extraordinar” debutează pe 25 ianuarie. Protagonista este Jen, în vârstă de 25 de ani care simte că toți cei din jurul ei i-au luat-o cu mult înainte.

Colegele ei de apartament însă nu o vor lăsa să își plângă de milă și o vor ajuta să prindă mai multă încredere, ba chiar să își descopere și o superputere.

La finalul acestui an aveam și premiera sezonului 4 a serialului ”Atlant”a. Vom afla ce s-a schimbat în viața personajelor, dar și ce s-a ales de Atlanta odată cu întoarcerea lor acolo.

Pe 13 ianuarie, abonații Disney Plus se bucură de ”Apărătorii Teritoriului”. Filmul oferă un portret al luptei de zi cu zi într-o comunitate indigenă din Amazonul brazilian.

Cei care vor vedea filmul se vor bucura de un peisaj dramatic, de nenumărate sunete, dar și de o poveste extrem de emoționantă. În timpul filmului se pot vedea incursiunile distructive pentru mediu, extrem de violente, dar și defrișările și tăierile ilegale care au avut loc în urmă cu peste 30 de ani acolo.

Cei care iubesc filmele SF atunci se vor bucura să audă că pe 4 ianuarie apare și sezonul 2 din ”Războiul stelelor: Lotul rău”. După prăbușirea Republicii, povestea continuă.

Apar prieteni, dar și dușmani, iar odată cu ei, nenumărate misiuni extrem de periculoase, în locuri neașteptate.

Documentarul inspirațional produs de Disney Plus

La Disney Plus putem vedea începând cu 20 ianuarie și ”Irina Menzel: Drumul către scenă”, un documentar original Disney Plus, care aduce la înaintare o poveste impresionantă.

Povestea are la bază cariera Idinei Menzel, îndrăgita laureată a Premiilor Tony, care în ciuda succesului său, nu și-a îndeplinit un mare vis, mai exact cel de a concerta la Madison Square Garden în orașul ei natal, New York.

Documentarul este unul inspirațional și prezintă drumul acesteia către scenă, dar și turneele ei și întâmplările din acele momente.

Un alt documentar Disney Plus de excepție este ”Dacă pereții ar cânta”, care va debuta pe 6 ianuarie. În centrul poveștii se află Studioul Abbey Road, care mai bine de 90 de ani a fost în centrul industriei muzicale.

Pe 9 ianuarie putem să urmărim și serialul original Disney Plus, ”Koala Man”, care urmărește povestea unui tată care are o identitate secretă.

Bărbatul are însă și o superputere, mai exact, pasiunea pentru respectarea regulilor și oprirea tuturor delictelor din orașul său. Acesta decide deci să facă ordine, indiferent de ce presupune acest lucru.

Un alt serial original Disney Plus care va face furori este ”Micul Diavol” care va debuta pe 18 ianuarie. La bază este povestea unei mame, care încearcă să ducă o viață obișnuită cu fiica ei.

”La 13 ani după ce Satana a lăsat-o însărcinată fără voia ei, o mamă și Anticristul, fiica sa, încearcă să ducă o viață obișnuită în Delaware.

Cele două au mereu probleme cu forțe monstruoase, inclusiv cu Satana, care își dorește tutela sufletului fiicei sale”, spun cei de la Disney Plus, despre serialul ”Micul Diavol”.

Amintim că Disney Plus a fost lansat în vara acestui an și de atunci face deja concurență celebrei platforme video Netflix.

ADVERTISEMENT