News

Serialul care a distrus toate topurile Netflix. A strâns peste 1 milion de ore de vizionare în doar câteva luni

Netflix a dat lovitura cu un serial care a spart toate topurile. Sezonul 4 a fost cel mai așteptat și de departe cel care a strâns cele mai multe ore de vizionare
11.11.2022 | 15:22
Serialul care a distrus toate topurile Netflix A strans peste 1 milion de ore de vizionare in doar cateva luni
Acesta este serialul care a distrus toate topurile Netflix. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Stranger Things este serialul care s-a transformat într-o adevărată manie. Ideea științifico-fantastică pusă în scenă impecabil de Matt și Ross Duffer pentru platforma de streaming Netflix a devenit genul de serial care micșorează nopțile pe toate continentele. Zeci de milioane de fani au luat cu asalt rețelele de socializare, acolo unde s-au format diverse grupuri și pagini dedicate.

Serialul care a doborât topurile Netflix

Sezonul 4 a fost unul care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Este pe primul loc în top și a depășit toate celelalte producții în limba engleză. Atât de bine a fost primit de public încât în doar câteva luni de la lansare, 27 mai 2022 fiind data la care a apărut primul episod, a strâns 1,35 de milioane de ore de vizionare.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre un record în materie pentru că niciun alt serial nu a reușit măcar să se apropie de bariera milionului. Stranger Things, sezonul 4 joacă însă într-o altă ligă, o ligă în care nu există și alți adversari.

Trebuie să știți că a fost anunțat deja oficial că serialul va avea și un al 5-lea sezon. Ca dată estimativă, atenție mare, discutăm despre o estimare pentru lansare, aceasta ar fi în a doua parte a anului 2023. De remarcat că producătorii au transmis că acesta va fi, în mod categoric, ultimul sezon.

ADVERTISEMENT

Fanii știu deja că printre actorii principali din Stranger Things se numără Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink și Gaten Matarazzo. Fără doar și poate, vedeta serialului este Winona Ryder. Aceasta interpretează magistral rolul lui Joyce Byers, mama lui Will Byers.

Puțină lume cunoaște că atunci când a avut loc castingul, au fost chemați la audiții nu mai puțin de 906 băieți și 306 fete. Alegerea s-a dovedit a fi pe măsură, în condițiile în care toți cei aleși au devenit staruri mondiale.

ADVERTISEMENT

Peste 4 ore au stat de vorbă producătorii serialului cu Winona Ryder. Actrița nu a dorit inițial să joace în serial. Frații Duffer n-au abandonat nicio clipă, i-au oferit toate detaliile de care a avut nevoie, dar și toate asigurările posibile.

Sezonul 4, sezonul care a spart topurile Netflix s-a filmat pe durata a doi ani. Au fost 800 de pagini de scenariu, dar și mii de efecte vizuale. De altfel, când filmările s-au terminat, echipa de producție a început adevărata muncă.

ADVERTISEMENT
Tags: