Life

Serialul care a rupt audiențele pe Netflix revine. S-a stabilit când începe noul sezon

Serialul care a rupt audiențele pe Netflix revine în forță cu un nou sezon. Apar noi provocări la care abonații nu s-ar fi gândit niciodată.
28.04.2023 | 19:00
Serialul care a rupt audientele pe Netflix revine Sa stabilit cand incepe noul sezon
Serialul care a rupt audiențele pe Netflix revine. Sursă foto: Pinterest, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Serialul care a rupt audiențele pe Netflix ani întregi revine cu un nou sezon, în doar câteva săptămâni. Fanii vor fi cei mai încântați, având în vedere așteptarea destul de lungă la care au fost supuși.

Serialul care a rupt audiențele pe Netflix revine în luna iunie

Este vorba despre serialul fenomen de pe Netflix “Black Mirror”. În urmă cu foarte puțin timp, cei de la Netflix au venit cu noi informații. Fanii mai au de așteptat foarte puțin până când vor putea vedea sezonul 6 Black Mirror.

ADVERTISEMENT

Conform anunțului făcut, sezonul 6 din “Black Mirror” începe în această vară. Premiera este programată pentru luna iunie 2023, arată reprezentanții Netflix. Precizări în acest sens au venit și din partea lui Charlie Brooker.

Potrivit acestuia, sezonul 6 din ”Black Mirror” aduce câteva elemente noi, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. De asemenea, poveștile vor fi unele mai interesante ca altele. Iar situațiile se schimbă dintr-un moment în altul, astfel că fanii trebuie să se pregătească pentru ceva inedit.

ADVERTISEMENT

”Am început acest sezon răsturnând în mod deliberat unele dintre presupunerile mele de bază cu privire la ce să mă aștept. În consecință, de data aceasta, pe lângă unele dintre cele mai cunoscute situații Black Mirror, avem și câteva elemente noi, inclusiv unele pe care am jurat până acum că serialul nu le va face niciodată.

Toate acestea pentru a extinde parametrii a ceea ce înseamnă “un episod Black Mirror”. Toate poveștile sunt în continuare în ton cu Black Mirror până la capăt, dar cu niște oscilații nebănuite și mai multă varietate ca niciodată”, a explicat Charlie Brooker, potrivit 9gag.com.

ADVERTISEMENT

Aaron Paul din Breaking Bad face parte din distribuție

În ceea ce privește distribuția pentru sezonul 6 Black Mirror, în curând îi vom vedea pe faimosul Aaron Paul din serialul Breaking Bad care de asemenea a făcut ravagii pe Netflix și nu numai, ani în șir.

De asemenea, din distribuție mai fac parte și Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, dar și pe John Hannah. Totodată, în noul sezonul al serialului îi putem vedea și pe Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin, dar și pe Zazie Beetz.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că ”Black Mirror” este un serial antologic de televiziune britanic creat de Charlie Brooker. Acesta prezintă practic ficțiune speculativă cu teme întunecate și uneori satirice care examinează societatea modernă.

ADVERTISEMENT