Life

Serialul de pe Netflix care îți dă dependență. O să vrei să vezi episod după episod. A bătut deja toate recordurile

Serialul de pe Netflix care a bătut deja toate recordurile. Îți va da dependență de la prima vizionare și vei dori să-l urmărești episod după episod.
28.10.2023 | 11:28
Serialul de pe Netflix care iti da dependenta O sa vrei sa vezi episod dupa episod A batut deja toate recordurile
Despre ce serial de pe Netflix este vorba. Sursa foto: PCMag
ADVERTISEMENT

Un serial de pe Netflix te va cuceri. Nu vei mai dori să pleci din fața ecranului. De la prima vizionare vei căpăta dependență și vei fi curios să afli ce se întâmplă și în restul episoadelor. În peliculă apar unii dintre cei mai iubiți actori, iar pe unul dintre ei îl apreciază multe femei.

Ce serial de pe Netflix te va fascina

Dacă ți-era dor să te mai uiți la o producție spaniolă, cu actori spanioli, pe Netflix vei găsi un serial care face furori în rândul abonaților. Are 8 episoade, la care te vei uita cu mare drag, fiindcă povestea este una foarte interesantă, cu suspans, dragoste și acțiune.

ADVERTISEMENT

Ai auzit de serialul ”The Innocent” (în original ”El inocente”, n.r)? După succesul pe care l-au înregistrat ”La Casa de Papel” și ”Elite”, acum spaniolii vor să fascineze publicul prin noua peliculă precizată. Mateo, Olivia, Lorena și Aguilar sunt protagoniștii.

Trecutul îi va urmări pe Mateo, Olivia, Lorena și Aguilar și vor fi puși la grele încercări. Nu vor lipsi disputele, clipele de dramă sau cele amuzante. Mai mult, nu vor lipsi nici secvențele înfricoșătoare, redate de lupte grele între adversari.

ADVERTISEMENT

”Toate personajele au momentele și poveștile lor, iar singurul lucru pe care toți îl au în comun este acela că nimeni nu scapă de trecut. Când eram în facultate am asistat la o luptă care a fost la fel de înfricoșătoare ca cea pe care am filmat-o pentru serial, dar din fericire nimeni nu a murit atunci”, a declarat Mario Casas, unul dintre actorii din ”El innocente”.

Mario Casas este la ora actuală unul dintre cei mai apreciați actori din Spania. În ”El inocente” are rolul principal, cel al lui Mateo. Pe lângă el, mai apar și Aura Garrido, în rolul Oliviei Costa, Jose Coronado în rolul lui Teo Aguilar sau Juana Acosta, în rolul Emei.

ADVERTISEMENT

”El inocente” este inspirat dintr-un bestsellerul scris de Harlan Coben și a fost lansat în 2021. O bună perioadă, producția s-a clasat în topul celor mai urmărite seriale de pe platforma Netflix, la care sunt abonați peste 500.000 de români.

Despre ce este vorba în serialul ”Nevinovat”

”Nevinonat”, așa cum s-ar traduce în limba română, este un serial de tip thriller și scoate în evidență povestea lui Mateo Vida Rivera. Acesta este un fost deținut, care din clipa când a ieșit după gratii vrea să-și facă dreptate. A suferit o tragedie pe care vrea să repare cu orice preț.

ADVERTISEMENT

Mateo Vida Rivera nu mai vrea să interacționeze cu mulți oameni după ce a scăpat de închisoare, deoarece nu mai are încredere. Se simte trădat și măcinat de un trecut negru. Totul va căpăta o turnură în momentul când iubita lui însărcinată dispare fără urmă.

Partenera însărcinată a lui Mateo Vida Rivera se va face nevăzută în urma unui apel anonim. Protagonistul va deveni confuz, nervos și disperat să o găsească și să afle cine este în spatele contactului dubios. De altfel, simte că mintea lui o ia razna când primește o  veste cruntă de la inspectoare.

O inspectoare îi va da viața peste cap lui Mateo când îi va dezvălui că dispariția partenerei lui coincide cu sinuciderea unei călugărițe. De asemenea, femeia va găsi legături între ambele cazuri, iar Mateo se transformă în suspect. Este sau nu vinovat?

ADVERTISEMENT