Life

Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Cu peste 11 de milioane de vizualizări, face deja istorie și în România, e în top

Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Acesta are peste 11 milioane de vizualizări pe platformă în toată lumea și este pe primul loc!
22.10.2023 | 17:48
Serialul de pe Netflix care a innebunit lumea Cu peste 11 de milioane de vizualizari face deja istorie si in Romania e in top
Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Are peste 11 milioane de vizualizări până în acest moment și se poate spune că face istorie!

Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea

Care este serialul de pe Netflix care este foarte popular acum.  A înnebunit pe toată lumea și a ajuns rapid în toate. Serialul cu pricina de pe Netflix este Beckham, un „docuserial” care îl are în centru pe celebrul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Serialul despre David Beckham are 11,6 milioane de vizualizări până în acest moment. De asemenea, serialul este în a doua săptămâna în top zece Netflix.

Serialul documentar este despre viața lui David Beckham, de la un puști talentat la un nume devenit celebru în toată lumea. Serialul are doar un sezon și poate fi urmărit de tinerii mai mari de 16 ani.

ADVERTISEMENT

„Cu imagini inedite, acest documentar urmărește ascensiunea fulminantă a lui David Beckham, de la începuturi umile la celebritatea fotbalistică mondială”, este descrierea serialului de pe Netflix.

Desigur, din serial nu putea lipsi soția la fel de celebră a fotbalistului. „David și Victoria Beckham sunt protagoniștii acestui serial intim regizat de câștigătorul premiului Oscar Fisher Stevens (“The Cove”, “Palmer”)”, mai arată Netflix.

ADVERTISEMENT

Ce subiect aprins au dezbătut cei doi soți

David și Victoria Beckham vorbesc despre scandaluri mediatice din relația lor, despre nașterea copiilor și desigur despre zvonurile privind infidelitatea acestuia.

Referitor la scandalul înșelatului, David și Victoria Beckham spuneau că a fost cea mai grea perioadă pentru mariajul lor. Cei doi au trecut cu bine peste toate și sunt împreună de mai bine de 24 de ani!

ADVERTISEMENT

”A fost prima dată când eu și Victoria am fost puși sub o asemenea presiune în mariajul nostru”, a recunoscut David Beckham, în cadrul documentarului.

”100%. A fost cea mai grea perioadă pentru noi, simțeam că lumea este împotriva noastră. Problema este că ajunsesem să fim și noi unul împotriva celuilalt, ca să fiu sinceră”, a spus Victoria Beckham.

ADVERTISEMENT
Tags: