Life

Serialul de pe Netflix care a înnebunit Planeta. De abia a apărut și este deja în top cele mai văzute din România

Ce serial de pe Netflix a înnebunit Planeta. Este abia lansat și deja se clasează în topul celor mai vizionate din România.
16.10.2023 | 15:07
Serialul de pe Netflix care a innebunit Planeta De abia a aparut si este deja in top cele mai vazute din Romania
Despre ce serial este vorba. Sursa foto: netflix.com
ADVERTISEMENT

Un serial de pe Netflix, care abia a apărut, face furori printre români și nu numai. La nivel național este deja în topul celor mai vizionate pelicule. Actorii, rolurile lor și subiectul producției te fac să nu mai pleci din fața ecranului. Întreaga poveste se bazează pe acțiune.

Ce serial de pe Netflix, abia lansat, i-a cucerit pe români și întreaga Planetă

Un nou serial a apărut pe Netflix și deja a cucerit inimile a milioane de oameni, din întreaga lume, inclusiv români. S-a lansat pe data de 7 octombrie, este de origine sud-coreeană și a fost inspirat din serialul ”Strong Girl Bong-soon”, din anul 2017.

ADVERTISEMENT

”Strong Girl Nam-soon” rulează pe Netflix și îi are în roluri principale pe actorii Lee Yoo-mi, Kim Jung-eun, Kim Hae-sook, Ong Seong-wu și pe Byen Woo-seok. Se difuzează în weekend, adică în fiecare sâmbătă și duminică, la ora 22:30.

Despre ce este vorba ”Strong Girl Nam-soon”? Gang Nam-soon, interpretată de Lee Yoo-mi, a dispărut în Mongolia, pe când era doar un copil. Atunci când crește începe să-și caute părinții. Prima care îi iese în cale, însă, va fi o fată, pe nume Hwang Geum-joo, interpretată de Kim Jung-eun.

ADVERTISEMENT

Hwang Geum-joo îi va face cunoștință lui Gang Nam-soon cu bunica sa, Gil Joong-gan, jucată de Hae-sook, în disctrictul Gangnam. Totul se va complica din momentul în care Nam-soon, mama și bunica sa sunt descoperite ca făcând parte dintr-un caz de droguri, de către detectivul Gang Hee-sik, interpretat de Ong Seong-wu.

Personajul principal încearcă să-și găsească familia. Va reuși?

De asemenea, Gang Nam-soon va afla că Hwang Geum-joo și bunica acesteia, Gil Joong-gan, au și ele puteri supranaturale. În cele din urmă, Gang Nam-soon își va întâlni unul dintre părinți, pe mama sa, Hwang Geum-Ju, al cărei rol îi aparține actriței Kim Kung-Eun.

ADVERTISEMENT

Totodată, Hwang Geum-Ju își căuta la rândul său fiica, care va fi impresionată și de cum mama sa, de-a lungul timpului, a încercat să facă multe fapte bune, fiind chiar obsedată să ducă o viață cât mai dreaptă, departe de mijloacele viclene.

Gang Nam-soon află și că familia sa este una foarte bogată. Mai departe, dacă sunteți curioși să descoperiți parcursul lui Gang Nam-soon,  al mamei sale, dar și al lui Hwang Geum-joo  și al bunicii ei, Gil Joong-gan, trebuie să așteptați până weekend-ul viitor, pentru vizionarea serialului.

ADVERTISEMENT

În fiecare lună apar filme/seriale noi pe Netflix, platformă pe care sunt înregistrați în prezent peste 4 milioane de români. Lansările pe care le pregătește Netflix se pot viziona pe site-ul oficial. Pe data de 12 octombrie s-a lansat ultima oară o altă producție, serialul ”Noapte bună, lume”.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul...
Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul liber. Ridică greutăţi cât 4 bărbaţi şi mănâncă ciocolată o dată pe an
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula...
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a apărut pe stradă fără sutien!
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
Au INTRAT BANII de VOUCHERE! Cea mai bună VESTE
Au INTRAT BANII de VOUCHERE! Cea mai bună VESTE
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat...
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat ultimele ore din viața maestrului
Căt va costa divorțul în România. Eșecul căsniciei are un nou tarif
Căt va costa divorțul în România. Eșecul căsniciei are un nou tarif
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Animalul periculos care a invadat Marea Neagră din cauza războiului din Ucraina. „Se...
Animalul periculos care a invadat Marea Neagră din cauza războiului din Ucraina. „Se înmulțesc haotic”