Life

Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Rupe topul și în România, are o poveste pe care mulți o trăiesc în viața reală

Un serial de pe Netflix a înnebunit în toată lumea. A rupt topurile platformei de streaming, inclusiv în România, iar povestea e fabuloasă.
17.06.2023 | 07:30
Serialul de pe Netflix care a innebunit lumea Rupe topul si in Romania are o poveste pe care multi o traiesc in viata reala
Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea. Sursă foto: Pinterest, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou serial de pe Netflix a înnebunit lumea. A fost lansat de curând și deja rupe noul și în România ocupând locul 4 pe platforma de streaming. Ce are atât de special și care este povestea? Nu e de mirare că a captat un număr atât de mare de abonați.

Serialul de pe Netflix care a înnebunit lumea

Netflix vine constant cu numeroase filme și seriale de toate tipurile. Ultimul serial de pe Netflix însă se arată a fi un real succes. Vorbim despre o peliculă care poate fi comparată cu ușurință cu ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Despre ce serial de pe Netflix este vorba și de ce i-a înnebunit pe abonați? ”Perfil falso”, adică ”Profil fals” este un serial mexican care deja a ajuns la cel de-al 1o-lea episod. Ce poveste ascunde acesta?

Nu vorbim despre o telenovelă amoroasă, ci din contră. Această producție aduce numeroase provocări, secrete întunecate și nu numai. O tânără își dorește să își găsească sufletul pereche, însă nu are de unde să știe ce va ajunge să trăiască.

ADVERTISEMENT

Protagonista serialului ”Perfil falso” de pe Netflix este Camila. Tânăra decide după mai multe nereușite să facă un pas în față în drumul către sufletul ei pereche. Cum să facă acest lucru? Probabil știți deja răspunsul.

Care este povestea ”Perfil Falso”

Aceasta își creează un profil sexy pe aplicația de întâlniri online. Nu durează mult și iată că un bărbat fix pe placul ei apare în peisaj. Este vorba despre Fernando, iar Camila dă curs rapid unei întâlniri cu el.

ADVERTISEMENT

Visele ei devin în scurt timp însă adevărat coșmaruri. Cei doi ies în oraș și totul pare a fi extrem de plăcut. Ajung apoi la o cameră de hotel, însă își vor da seama că sunt urmăriți. Ce se întâmplă mai departe?

Camila ajunge în centrul unor povești mincinoase și a unor înșelătorii greu de imaginat. Cum va trece peste ele? Cine este cel de-al treilea personaj care apare? Numeroși abonați Netflix au aflat deja asta. 

ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix vine constant cu noi episoade, astfel că nu aveți mult de așteptat. De asemenea, având în vedere că deja 10 episoade au fost lansate, o mare parte dintre abonați au timp suficient pentru a înțelege întreaga poveste.

ADVERTISEMENT
Tags: