Life

Serialul de pe Netflix care a spart topurile. Subiectul e real 100% și ai momente când abia respiri de emoție

Pelicula de pe Netflix care a rupt topurile. Scenariul e adevărat și prezintă numeroase clipe care te țin cu sufletul la gură.
27.01.2024 | 16:41
Serialul de pe Netflix care a spart topurile Subiectul e real 100 si ai momente cand abia respiri de emotie
Serailul de pe Netflix care a rupt topurile. Scenariul e adevărat și prezintă numeroase clipe care te țin cu sufletul la gură. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix care a spart topurile. Subiectul e real 100% și ai momente când abia respiri de emoție. Oamenii din lumea întreagă au rămas fascinați și impresionați de povestea pe care o ascund episoadele sale.

Pelicula de pe Netflix care a rupt topurile. Scenariul e adevărat și prezintă numeroase clipe care te țin cu sufletul la gură

Pelicula de pe Netflix care a rupt topurile. Scenariul e adevărat și prezintă numeroase clipe care te țin cu sufletul la gură. Producătorii au gândit totul în 3 părți, producția fiind realizată de echipa care se află și în spatele The Tinder Swindler.

ADVERTISEMENT

Aceștia vor să arate cum o poveste care a avut loc în anul 2015 a fost ”țesută” de un cuplu. În American Nightmare este vorba de un atac dureros care are loc în locuința unor îndrăgostiți care sunt atacați în miez de noapte.

Coșmarul lor este descris de bărbat, după ce partenera sa de viață, Denise Huskins, este răpită. Și de aici pleacă calvarul lor care a ținut prima pagină a ziarelor o perioadă lungă. Femeia reapare acum în acest documentar despre o crimă adevărată.

ADVERTISEMENT

În filmul de la Netflix bărbatul, pe numele său Aaron Quinn, apare descriind poliției cum intrușii au intrat în casă în timp ce dormea cu iubita sa. Acesta a fost considerat încă de la bun început principalul vinovat.

Bărbatul susține că a fost legat de mâini și de picioare, iar ochii i-au fost acoperiți. În plus, acesta declară că a fost drogat cu medicamente pentru răceală. Totul s-a întâmplat înainte ca prietena lui să fie luată cu forța din locuință.

ADVERTISEMENT

Polițiștii care anchetează cazul susțin că asta pare neverosimil. Povestea din serial este una tulburătoare și care i-a atras imediat pe internauții din lumea întreagă. Serialul este greu de privit chiar și de cei care adoră acest fel de producții.

American Nightmare, pe primul loc într-un top Netflix

American Nightmare ocupă în aceste momente primul loc într-un top realizat de Netflix. Oamenii care au abonament pe celebra platformă de streaming au vizionat în număr foarte mare producția care este 100% reală.

ADVERTISEMENT

Filmul are peste 21,4 milioane de vizualizări și continuă să fie în atenția internauților. Aceștia par să fie foarte interesați de Denise Huskins, femeia care este acuzată de oamenii legii că și-a înscenat propria răpire.

Primul episod din American Nightmare se concentrează asupra poveștii de care s-au agățat poliția și mass media. În al doilea episod de pe Netflix oamenii descoperă o poveste sfâșitoare a răpirii, care este relatată chiar de Denise Huskins.

ADVERTISEMENT
Tags: