Life

Serialul de pe Netflix care a spart topurile pe final de an. Are 6 episoade și e bazat pe fapte reale

Un serial de pe Netflix a spart topurile pe final de an. Este bazat pe fapte din viața reală, toate cuprinse în 6 episoade.
23.12.2023 | 09:31
Serialul de pe Netflix care a spart topurile pe final de an Are 6 episoade si e bazat pe fapte reale
Serialul este adorat și de o mulțime de români. Sursa foto: The Independent
ADVERTISEMENT

Un serial de pe Netflix te va cuceri dacă îl vei urmări. Este considerat printre cele mai bune de pe platforma la care sunt abonați și milioane de români. Nu vei mai pleca din fața ecranului, mai ales că faptele sunt desprinse din viața reală.

Ce serial de pe Netflix te va cuceri. Se bazează pe o poveste din viața reală

Serialul de față are o acțiune de tip thriller psihologic și este cuprinsă în șase episoade. Toate acestea, deși nu durează foarte mult, doar 45 de minute, te vor face în mod cert să stai neclintit în fața ecranului, pentru a vedea, până la final, ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

”Dear Child” (Dragă copilă) este în momentul de față printre cele mai vizionate pelicule de pe platforma de streaming. Producția, de origine germană, a debutat în această toamnă pe Netflix, mai exact, pe data de 7 septembrie, și încă de atunci i-a cucerit pe abonați.

Despre ce este vorba în ”Dear Child”, încât a reușit să fie inclus în topul celor mai bune seriale de pe Netflix? Aflați că pelicula redă povestea unei femei pe nume Lene, care stă într-o casă de înaltă de securitate împreună cu cei doi copii ai săi, Hannah și Jonathan.

ADVERTISEMENT

Hannah și Jonathan sunt copii foarte ascultători, dar care vor face multe fapte și din obligație. Mama lor, Lene, îi va forța să se supună tuturor regulilor sale, până când aceasta se va confrunta cu un episod dificil în viață, un accident de mașină.

Thrillerul psihologic devine și mai interesant din clipa în care părinții Lenei vor veni la spital și vor dezvălui lucruri șocante, care vor schimba parcursul poveștii. De mai bine de 13 de ani ei o căutau pe fiica lor, iar atunci când o vor găsi îi vor aduce o modificare a destinului.

ADVERTISEMENT

Răsturnări de situație în peliculă

Așadar, nu vor lipsi răsturnările de situație, care vor crea suspans. Actrița principală a serialului, Haley Louise Jones, a oferit detalii despre rolul său. Într-un interviu pentru theenvoyweb.com, Haley Louise Jones a mărturisit că întotdeauna i-au plăcut poveștile încărcate de mister, acțiune.

”Intotdeauna mi-au placut povestile criminale, fie in filme, seriale sau carti, asa ca imi place foarte mult sa joc in acel gen. Ceea ce a fost diferit în LIEBES KIND este că personajul Aidei Kurt este conectat la aproape orice alt personaj.

ADVERTISEMENT

Este profund implicat (personajul Aidei Kurt, n.r) în împingerea intriga mai departe, pe lângă propria poveste. De asemenea, mi-a plăcut să mă scufund în portretizarea unui personaj feminin care nu trebuie să aleagă între familia ei și munca ei”, a explicat actrița Haley Louise Jones.

ADVERTISEMENT
Tags: