Life

Serialul de pe Netflix care dă dependență! A spart topurile de peste tot și a prins imediat și în România

Serialul de pe Netflix care a cucerit milioane de abonați din întreaga lume. A fost lansat anul trecut, dar abia acum a dat lovitura în România.
24.02.2024 | 11:05
Serialul de pe Netflix care da dependenta A spart topurile de peste tot si a prins imediat si in Romania
Serialul de pe Netflix care a cucerit o lume întreagă. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, Netflix dă lovitură după lovitură. Platforma încarcă frecvent titluri noi, menite să îi țină pe abonați în suspans. De data asta, un serial a dat dependentă tuturor celor care au început să îl urmărească. Iată ce titlul nu le mai dă deloc pace milioanelor de abonați Netflix!

Serialul de pe Netflix care a captivat o lume întreagă

Netflix a găsit, de ani buni, rețeta succesului. În ciuda faptului că nu este singura platformă de streaming de filme, este cea mai populară. Pentru ca milioane de abonați să rămână fideli, Netflix are un singur lucru de făcut. Și anume, să încarce filme și seriale noi constant.

ADVERTISEMENT

Publicul Netflix este divers și la fel sunt și opțiunile platformei. Abonații Netflix au de unde alege din miile de producții care acoperă toate categoriile de gen. Însă, cum fiecare perioadă are producția ei care dă lovitura, de data asta, în mijlocul atenției este un serial.

De obicei, serialele americane sunt cele care ajung la inimile abonaților cel mai repede. Dar, se pare că există și excepții, iar acum, pe primul loc se află un serial coreean. Deși nu este tocmai nou, abia acum a reușit să dea lovitura în România.

ADVERTISEMENT

”My demon” a fost lansat anul trecut, în luna noiembrie, dar se pare că publicul român a creat o dependentă pentru el abia anul acesta. Serialul nu este popular doar la noi în țară, ci la nivel mondial, fiind urmărit de milioane de abonați.

”My demon” a fost lansat anul trecut și are 16 episoade

”My demon” a creat dependență încă de la primele episoade, iar acțiunea sa îl face imposibil de ratat sau de amânat pentru altă dată. Drept dovadă stau milioanele de persoane care l-au vizionat în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Serialul coreean o are în centrul acțiunii pe o femeie de afaceri. Aceasta ajunge să se îndrăgostească de un demon. Deși este o poveste neobișnuită de dragoste în care nu mulți cred, cei doi ajung să se căsătorească.

Căsătoria dintre cei doi nu este deloc una obișnuită, ci, mai degrabă este un acord pe care l-au semnat. Limitele impuse de cei doi parteneri nu sunt nici ele unele simple, ba chiar par imposibile de respectat.

ADVERTISEMENT

Mariajul dintre femeia de afaceri și demonul începe să ridice din ce în ce mai mult semne de întrebare. Cei din jurul lor nu cred deloc în povestea lor de dragoste, așa că începe un val de speculații.

Pentru a vedea unde se ajunge și ce se întâmplă cu relația atipică, abonații Netflix trebuie să urmărească serialul. ”My demon” are 16 episoade, iar din distribuția lui fac parte Song Kang, Kim You-jung, Lee Sang-yi, dar și alții.

ADVERTISEMENT