Life

Serialul de pe Netlix care te va lăsa mască! Dezvăluirile uimitoare despre viața extraterestră

Filmul Netflix care merită văzut. Te va ține nemișcat în fața ecranului, iar la final, perspectiva asupra vieții ți se va schimba.
03.10.2023 | 11:49
Serialul de pe Netlix care te va lasa masca Dezvaluirile uimitoare despre viata extraterestra
Documentarul Netflix care schimbă tot ce știai despre viața extraterestră. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dilema existenței extraterștrilor există de mult amar de vreme. Unii consideră că este imposibil să fim singurele ființe inteligente din Univers, alții că sunt doar povești, iar Netflix a lansat serialul care face lumină. Encounters/ Apariții extraterestre, adună la un loc informații uluioare și imagini nemaivăzute.

Netflix a lansat serialul care te lasă mască

Despre viața extraterestră există tot felul de teorii și păreri. În tip ce unii sunt categorici, afirmând chiar că anumite vedete pe care le vedem pe covorul roșu sunt reptilieni, alții nu cred în ființe de o inteligență superioară ce trăiesc în afara Terrei.

ADVERTISEMENT

Asta în ciuda faptului că s-au raportat de multe ori fenomene stranii, iar atenția NASA a fost atrasă de anumite locuri. Pentru ambele categoriii de persoane, Netflix a lansat documentarul care schimbă tot ce se știa până acum.

Encounters/ Apariții extraterestre este o serie de patru episoade ce cuprind interviuri cu persoane care au afirmat că au văzut lumini inexplicabile sau cred că au intrat în contact cu extratereștrii, dar și mărturiile unor oameni de știință, militari care își spun părerea.

ADVERTISEMENT

Totodată, serialul include imagini de arhivă uluitoare. Fiecare dintre cele patru episoade se concentrează pe câte un eveniment de acest gen care a avut și martori.

Ce evenimente sunt prezentate în episoade

În Apariții extraterestre, oamenii vor afla despre un episod care a avut loc în Texas în 2008. Atunci, 300 de persoane au văzut mai multe lumini ciudate pe cer, dar mărturiile lor, deși au atras atenția, au fost catalogate ca fiind ridicole. Totuși, datele radar le susțin afirmațiile.

ADVERTISEMENT

O altă întâmplare s-a petrecut la o școală din Zimbabwe, când 62 de elevi au susținut că au văzut o navă și două ființe extraterestre cu care au comunicat telepatic. Episodul pune la un loc interviurile din 1994 ale copiilor cu cele din prezent- când își susțin, în continuare, declarațiile.

Într-un alt episod din documentarul de pe Netflix se aduce în discuție un subiect inedit, aparițiile misterioase pe care japonezii le-au înregistrat înainte și după cutremurul de 9 grade din 2011.

ADVERTISEMENT

Martorii susțin că la centrala nucleară din Japonia, Fukushima a intervenit o inteligență non-umană. Astfel că, întreaga serie scoate la iveală informații noi, a căror veridicitate, însă, e greu să foe verificată în totalitate, scrie click.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: